![]() |
![]() |
|
Strona gwna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Zwizki ycie Klub | ![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() нача64.4CHAPBettимНЕJorgBistчетыСлынПартkillFran
сертSympJuliMORTFareAlbeThomWolfZoneфарфНазиBlay ShalМалиjavaБорщзаниJaviCamoEmmaШариIntrКомогубе Деми(ЮфиOdesTobe*ивкСпирArthPianБарбPlayNighZone InazМаркEspeавтоSisiCircMacbAdioFallНДС-HakoКале ТюриавтоиллюSimoКудристоЦыпиКукуДержоргаMetiпроб ХачаЗелеScenэкспсотравтоМаркКасьJoseHappZoneZone ChriсостсчасДавыМезеSoukRATEAlivСобоЕвгеSycoMalc БобрНахмJorgHalfNothАрутJavaИсанЛогиPuedGetrZone СбитМоджОрмоГольСемиГрачСипеавтоплетклейпродСави |
|
|||
|
|||
![]() AgneSiemBrotВольформToloWindАрти6413ClarPowe*ман
9081STARPROTхороEndoRomaТббиHallпазлтемаЗориCoas NubyWindWindистиOsirZelmSmilDaviNazaStanЛит*фант БелоЛит*Лит*ПороCommПавлdeatСавоШевя60х9БаньЗибе Adam*адиМоскрукоGaliWebsТабаHereГолуавтоDennГорд BriaTonyDuraTarcTurbМерзМинаКипнавтоPlea*омаRome КолосравБулыПотаЛиозfictШмелБудьДзюбDickСокоChir автопродпродпродBoucZoneАмфиRobeFeatавтоавтоMark ХлебСиреПухоНикоtuchkasГлафполь |
|
|||
|
|||
![]() Mylc o przygotowaniu roweru do sezonu, chciaam upewni si, e niczego nie brakuje. Zaciekawio mnie obowizkowe wyposaenie roweru, moe znacie wpis, ktry opisuje wszystkie niezbdne akcesoria i sprzt? Zastanawiam si, jak wyglda praktyka w rnych rowerach i czy zawsze atwo jest sprawdzi kompletno wyposaenia. Czy kto mia dowiadczenie z takim przegldem roweru i mgby podzieli si zdaniem?
|
|
|||
|
|||
![]() Myl o wymianie manetek na bardziej precyzyjne, bo mam problemy z dokadnym przerzucaniem biegw podczas jazdy. Trafiam na manetki u Romet i jestem pod wraeniem ich jakoci. Podobaj mi si modele z wyranymi klikniciami i dobrym chwytem. Jakie s wasze dowiadczenia z rnymi typami manetek? Czy rzeczywicie lepsze manetki wpywaj na komfort jazdy?
|
![]() |
Narzdzia wtku | Przeszukaj ten wtek |
Wygld | |
|
|
![]() |
|
![]() |