![]()  | 
  ||
| Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub | ||
  | 
|||
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Jasne, ze botki są w modzie, każda dziewczyna chodzi w botkach, ale zauważ, że botki teraz są po prostu inaczej projektowane, mają inny fason, inny krój, no ale nadal są to botki, one nie wyszły z mody 

____________________ To takie proste http://annakania898989.blog.pl/ Kliknij ! Ostatnio edytowane przez MrLona77 : 30-03-2015 o 15:10.  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Botki są chyba zawsze modne, po prostu zmieniają się ich fasony. Teraz stawia się na sztyblety i bikery i moda ta jak najbardziej mi odpowiada, bo to bardzo wygodne buty  

![]()  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Ja również bardzo lubię botki chodzę w nich już od kilku lat ponieważ są cały czas modne ... i oczywiście pasują do wszystkiego zarówno do jeansów jak i spódniczki czy sukienki, mam róże fasony botków i sa to moje ulubione buty ponieważ są bardzo wygodne 

____________________ Wpuszczamy tylko niskie ceny na nasze strony. wywiad gospodarczy szczecin Sprawdź! Ostatnio edytowane przez Wilma1113 : 02-04-2015 o 13:59.  | 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

Według mnie tak, pełno ich na ulicach  

![]()  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Zdecydowanie przetrwały  

. Sama poluję akurat na jakieś fajne beżowe sztyblety. Fajne widziałam między innymi pośród butów Zary, ale szukam jeszcze jakichś innych, żeby mieć większy wybór ![]()  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Ja w ubiegłym tygodniu kupiłam nowe botki. Wczoraj widziałam jednak na ulicy dziewczynę w sandałach i zastanawiałam się, czy to ja przesadziłam z obuwiem, czy ona. ;-) 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Ostatnio było co prawda ciepło, aczkolwiek wydaję mi się, że to jednak ta dziewczyna przesadziła ;D. Mamy w końcu jesień, a to, że jest troszkę cieplej nie oznacza, że zaraz mamy latać w japonkach czy sandałach  

. | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

mnie najbardziej podobają się takie wiązane botki na obcasie słupku. Już sobie nawet upatrzyłam takie w necie i mam zamiar pod koniec miesiąca sobie takie kupić :0 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Pewnue, ze modne, teraz na końcówkę zimy sa odealne  

, ja ma botki z domodi.pl - świetnie wyglądaja i są bardzo wygodne:![]()  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

No pewnie, że są w modzie. Wystarczy że  zobaczysz na ilu blogach modowych czy portalach jak lookbook.nu czy polskim modnapolka.pl pojawia się stylizacji z  takimi butami. 

|