kobiety.net.pl   
Strona główna   Dom   Kariera   Rodzina   Styl   Zdrowie   Związki   Życie   Klub  

Wróć   Klub > DOM > Ogólny
Nazwa użytkownika
Hasło
Zarejestruj się FAQ Blogi Galerie Użytkownicy Kalendarz Szukaj Dzisiejsze Posty Oznacz Fora Jako Przeczytane

Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten wątek Wygląd
Stary Dzisiaj, 10:15
ron4 Mężczyzna ron4 is offline
Junior Member

Domyślnie Czy trzeba mieć konto TikTok, żeby pobierać filmy?

Mam pytanie, które może wydawać się banalne, ale mnie nurtuje. Nie mam konta na TikToku, choć często przeglądam różne filmiki przez przeglądarkę. Zastanawiam się, czy żeby pobrać film z TikToka, trzeba się najpierw zarejestrować albo zalogować. Wiele aplikacji tego wymaga i trochę mnie to zniechęca. Chciałbym prostego rozwiązania, gdzie po prostu wklejam link i pobieram filmik, bez konieczności logowania się czy zakładania profilu. Czy to w ogóle możliwe?
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary Dzisiaj, 13:02
konor4325 Mężczyzna konor4325 is offline
Junior Member

Domyślnie

Hej! Masz szczęście, bo faktycznie nie trzeba mieć konta, żeby pobierać TikToki. Na przykład sss tik działa całkowicie niezależnie od aplikacji. Nie musisz się rejestrować ani logować. Jedyne, czego potrzebujesz, to link do filmu. Wchodzisz na TikTok, kopiujesz adres URL wybranego wideo i wklejasz go na stronie downloadera. Klikasz Pobierz i już - możesz zapisać materiał w jakości HD, bez znaku wodnego. To działa tak samo na komputerze i telefonie. To właśnie dlatego narzędzie jest tak popularne - bo jest proste i nie wymaga dodatkowych formalności. Możesz pobierać ile chcesz, zupełnie za darmo.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary Dzisiaj, 13:43
adriAn5 adriAn5 is offline
Junior Member

Domyślnie

Fajnie, że są takie rozwiązania. Wiele osób nie chce zakładać konta na TikToku, a mimo to ogląda i udostępnia filmy. Tego typu narzędzia online dają dużą wygodę, bo nie ograniczają użytkowników. Ja uważam, że to dobre rozwiązanie szczególnie dla osób, które np. chcą tylko zapisać ulubiony film i mieć go w swojej galerii, bez żadnych dodatkowych kroków. Warto też podkreślić, że brak znaku wodnego daje lepszą jakość do dalszego wykorzystania, np. w prezentacjach czy montażu. To naprawdę praktyczne.
Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten wątek
Przeszukaj ten wątek:

Zaawansowane wyszukiwanie
Wygląd

Zasady pisania postów