![]() |
![]() |
|
Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub | ![]() |
|
|
Zarejestruj się | FAQ | Blogi | Galerie | Użytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd |
|
|||
|
|||
![]() Ja wolałam studia bo wydaje mi się, że dają więcej możliwości. Często wymagane jest wykształcenie wyższe dlatego dla mnie decyzja była prosta. Obecnie wybieram się już na studia podyplomowe na kierunku coach i trener: http://www.podyplomowe.wse.krakow.pl...tner-w-rozwoju
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Wszystko ma sen, jeżeli tylko będziesz co do nich przekonana ponieważ jak mówi przysłowie "z niewielnika nie ma pracownika" jeśli będziesz chciała się uczyć to z tym raczej problemów nie będziesz miała i spokojnie zdasz na koniec egzamin kwalifikacyjny który da Ci też większe możliwości do znalezienia dobrze płątnej pracy. Sama zdecydowałam się na kierunek Technik Florysta i nie narzekam, bo robię to co kocham a jak tylko zdobędę odpowiednie doświadczenie to też planuję przejść na własną działalność
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Oczywiście że jest sens moja droga, szczególnie polecam zainteresować się tematami bardziej technicznymi, na co jest teraz duży popyt (polecam zresztą się zapoznać samodzielnie z ofertami na różnych stronach takich jak np www.ocenprace.pl
|
|
|||
|
|||
![]() Ja akuarat z własnego doświadczenia mogę do dobrych szkół policealnych zaliczyć Cosinus Łódź ponieważ mają bardzo szeroki wybór konkretnych kierunków jak m.in opiekun medyczny, masażysta, administracja, florysta itd. Do tego prowadzone są w systemie zaocznym więc też dałoby się to połączyć ze studiami bądź pracą i nic nie będzie Cię to kosztowało .
|
|
|||
|
|||
![]() Oczywiście, że jest sens! Ja akurat będę się decydowała na kierunek higienistki stomatologicznej i myślę, że taki zawód będzie mnie interesował i przynosił mi dużo satysfakcji. Kierunek higienistki stomatologicznej widziała w Profesja Edukacja.
|
|
|||
|
|||
![]() Według mnie zawsze warto
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Szkoły policealne dają mnóstwo możliwości i rozwijają. Wiem to po sobie - ukończyłam Studium Pracowników Medycznych i Społecznych na kierunku elektroradiolog i teraz mam dobrze płatną pracę, do której idę z zadowoleniem.
|
|
|||
|
|||
![]() Ja zastanawiam się nad kierunkiem związanym z modą, tutaj https://mskpu.business.site/ jest opisane jakie kierunki są w MSKPU w Warszawie, wygląda to bardzo ciekawie.
|
|
|||
|
|||
![]() Po liceum to lepiej iść na studia
|
![]() |
|
![]() |