![]() |
![]() |
|
Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub | ![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Hej. Szukam jakiegoś wózka o dobrej jakości. Za jakiś czas moja siostra rodzi, a że jestem chrzestnym to myślałem, żeby ją jakoś odciążyć ze względu na czekające ją wydatki to kupie wózek. Polecicie mi coś? Bo szczerze mówiąc ja nie mam zielonego pojęcia jaki kupić.. Znalazłem http://lonexcompany.com/pl/ co myslicie ?
pozdrawiam i miłego dnia życzę Ostatnio edytowane przez jerochinm : 01-10-2018 o 13:11. |
|
|||
|
|||
![]() Ja tez polecam anex
|
|
|||
|
|||
![]() Bardzo fajne propozycje, ale generalnie na naszym rynku można znaleźć także produkty innych marek, które są bez wątpienia godne uwagi. Warto nieco poczytać na temat poszczególnych modeli na bezpiecznybrzdac.pl . Znajdziemy tam bowiem m.in. artykuł o najlepszych głębokich wózkach i jestem przekonana, iż jego lektura będzie bardzo pouczająca.
|
|
|||
|
|||
![]() ja od siebie polecam wózki marki Euro Cart. Kupiłam go z polecenia znajomej, mamy 4 dzieci i to był strzał w 10
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Ja to na firmach nie znam się za bardzo. Raczej patrzę po specyfikacjach oraz po opiniach użytkowników. Tak chyba najlepiej wybrać porządny wózek dla waszego dziecka. Również bardzo przydatne są blogi parentingowe na których dokładnie opisują każdy model. Zobaczcie sobie może też oferty ze sklepu internetowego Nodik jeżeli chodzi o wózki dziecięce, foteliki samochodowe, czy też gondole, nosidełka. Ja bez problemu tam cos do siebie wybrałam
|
|
|||
|
|||
![]() Też podobnie do tego podchodzę i przy wyborze wózka też się sugerowałam rankingami i opiniami użytkowniczek, bardzo ciekawie i szczegółowo na temat x-landera x-cite pisze ta http://www.nellavita.pl/2018/04/wypr...oa-blanki.html znana blogerka
|
|
|||
|
|||
![]() Na pewno trzeba byłoby sprawdzić takie wózki pod względem bezpieczeństwa dla maluszka
|
|
|||
|
|||
![]() polecam wózki od Anexa, super mega mocne i bezpieczne wózki
|
|
|||
|
|||
![]() Ja z doświadczenia mogę polecić m/type z anexa. Bardzo wygodny i solidny. Wózek daje radę na każdym terenie, jest łatwy w obsłudze i nie zajmuje wiele miejsca.
|
![]() |
|
![]() |