![]() |
![]() |
|
Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub | ![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Jakiś czas temu miałam taki okres w swoim życiu, że ciągle byłam zapraszana na różne imprezy czy to urodzinowe czy biznesowe. W pewnym momencie zorientowałam się, że brakuje mi pieniędzy i zdecydowałam się na kredyt online. Super sprawa - starczyło na fajne prezenty i extra zabawę.
|
|
|||
|
|||
![]() Zawsze dobrym pomysłem na prezent jest ksiażka. Dla kobiet np ta https://www.taniaksiazka.pl/przeklet...p-1121383.html Książka o miłości, emocjach, sekretów i upadku człowieka. I ludzi którzy chcą to w niecny sposób wykorzystać.
|
|
|||
|
|||
![]() Gustowna bransoletka zawsze będzie dobrym prezentem apart.pl/bizuteria/bransoletka-srebrna-z-cyrkoniami-na-szczescie-nieskonczonosc-serce-skrzydlo/32467
|
|
|||
|
|||
![]() Niedługo idę na parapetówke do dobrych znajomych i chciałabym kupic im coś praktycznego do domu, co przyda im się na co dzień. Pomyslałam o jakimś fajnym kocu. Bardzo ciekawa ofertę koców wełnianych widziałam w sklepie, którego ofertę znajdziecie tutaj https://wooldesign.pl/ . Nie są to typowe koce, są to nowoczesne, oryginalnie wyglądające koce. Myślicie, że znajomi ucieszyliby się z takiego prezentu?
|
|
|||
|
|||
![]() A może coś praktycznego jak np. portfel:
![]() Ja lubię dawać i otrzymywać praktyczne prezenty. Polecam poszukać czegoś w sklepie Merg.pl - są tu dobre jakościowo i niedrogie rzeczy ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Ja dla rodzeństwa zorganizowałabym dzień spędzony tylko w naszym gronie jak za dawnych lat.
|
|
|||
|
|||
![]() Swojemu synowi obiecałam kupić telefon komórkowy, o którym marzy od dwóch lat. Tylko, że taki telefon kosztuje majątek a mnie na to nie stać. Postanowiłam wziąć szybkie pożyczki gotówkowe, dzięki którym udało mi się spełnić jego marzenie. Pożyczki naprawdę nic nie bolą, polecam.
|
|
|||
|
|||
![]() Odzież lub biżuterię
|
|
|||
|
|||
![]() Należy obdarowywać drugich tak, jak sami chcielibyśmy zostać obdarowani