![]() |
![]() |
|
Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub | ![]() |
|
|
Zarejestruj się | FAQ | Blogi | Galerie | Użytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd |
|
|||
|
|||
![]() Moi drodzy czy znacie uczelnie, gdzie warto wybrać się na fizjoterapię ? Chcę się przekwalifikować i iść w tym kierunku ale kompletnie nie orientuję się jakie szkoły warto wziąć pod uwagę ? Z góry dzięki za odpowiedzi
![]() |
|
|||
|
|||
![]() hmm kinnia wiesz co nie wiem jak jest teraz ale moja starsza siostra studiowala fizjoterapię kilka lat temu w Wyższe Szkole Mazowieckiej właśnie w Warszawie. Była zadowolona i szybko znalazła dobrą prace.
|
|
|||
|
|||
![]() Wyższa Szkoła Mazowiecka jakiś czas temu zmieniła nazwę i teraz to Mazowiecka Uczelnia Medyczna
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Myślę, że najlepiej chyba robić to na AWFie
|
|
|||
|
|||
![]() ja też polecam MUM
![]() |
|
|||
|
|||
![]() dziękuje Wam bardzo za wszystkie odpowiedzi
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Jeżeli nie chcesz bądź nie możesz iść na studia to może warto rozważyć wybór szkoły policealnej i już kształcić się w konkretnym kierunku. Wspomniane wcześniej szkoły Cosinus mają świetnie przygotowaną ofertę kierunków oraz co ważne możliwość nauki zupełnie za darmo przez cały okres w systemie zaocznym, więc dla mnie na kierunku Administracji zajęcia zupełnie nie kolidowały z pracą. A po jej ukończeniu dodatkowo awansowałam
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Która uczelnia oferuje najwięcej praktyki?
|
|
|||
|
|||
![]() w tej mazowieckiej uczelni medycznej praktyk na pewno nie brakuje
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() dzięki za polecenia