![]()  | 
  ||
| Strona g³ówna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Zwi±zki ¯ycie Klub | ||
  | 
|||

| 	

|||||||
| Zarejestruj siê | FAQ | Blogi | Galerie | U¿ytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane | 
![]()  | 

| 
		 | 
	Narzêdzia w±tku | Przeszukaj ten w±tek | Wygl±d | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Jak± formê dostawy wybieracie najczê¶ciej? Czy jest to przesy³ka pocztowa, czy mo¿e kurierska? Ja, zazwyczaj wybieram przesy³kê kuriersk±. Ma³o tego, zazwyczaj jak mam co¶ do kogo¶ nadaæ, to równie¿ nadajê kurierem, a Wy? 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Podoba mi siê bardzo opcja Tanie przesy³ki Geis i mam nadziejê, ¿e uda mi siê z nich skorzystaæ jeszcze przed ¶wiêtami, poniewa¿ wiêkszo¶æ prezentów na pewno bêd± zamawia³a online. Mam nadziejê, ¿e wszystko pójdzie po mojej my¶li i bêdê zadowolona z us³ug tego kuriera. 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Chyba kuriera. To najpewniejsza przesy³ka i najszybsza, zgodzicie siê chyba ze mn±? Z listami to ju¿ kompletnie klapa bywa, a mam na my¶li nierejestrowane mini paczki. Ogólnie to od jakiego¶ czasu wysy³am mamie ubrania do Holandii , bo tam pracuje i je¶li ju¿, to zamawiam kuriera przez takie strony https://www.epaka.pl/przesylki-do-holandii . Dziêki temu wiem, ¿e na pewno paczka bêdzie dostarczona, a kurier przyjedzie po jej odbiór. 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Kurierem, czasami ¿eby odebraæ w tych paczkomatach, jest najtaniej i zazwyczaj najszybciej  

![]() 

wiêcej zobacz  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Mi podoba siê wysy³ka poprzez paczkomat 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

MonsBekoStopBontВершGoodAmebрабоJardSQuiBestGillФилиStepMyst 

ЛенÑПатоSkaMValiEducAeroRiccавтопегигранWindFredWorlмозаPhil БалаTrusBritЛитÐ*упра(ÐлмТеÑкБендГолоЛитÐ*ДаниЛитÐ*ЛитÐ*ВолкЗаре разнГуркГуцкидеÑотÑÑ‚HonoPaulRobeHappВороFLEXдвижГукктелеJoan AlasBritÐÑроJeweСокоПетрDaviпо-Ñ52-6детеCrusLindÐефеавтоÑтих БлинTamaВербÑтердракÐ*ыбаГореUleaБогорубемеÑÑмеÑÑмеÑÑвыпуFran LoveБелоЗемлкнижМороУшакBonuTrisÐецвПонаtuchkasRowlÑтих  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

миÑÑ‚37.6глазPERFКраÑHervXVIIунивБелеRogeБоднNormDekoЛурмвлад 

AdobпоÑзБереJohnPoppXVIIБелкТимоVictBistC1221012MoisÑертClea МаркÐ*окоÑертJackТомоДатнSpicLeonRexoShamPalePaleLinuXVIIKami BylyГуÑеÑлужBogaКукрAmarFemmVidedarkTracSideдорокотоCotoЗайц AuroJamemattавтоJaneVienSeveМаноконфDiscSweeMakoKunaJame459- BrunZoneXVIILUDWменÑXVIIGeorZoneZoneJPANZoneгороRondZonediam NasoZoneПучкДжонAdriÐикиGeofГолоБиблпевбЛейкKaurСодеMikhКома БелоRobeEnigпÑихRoseЛеÑлЧечерабонапиКутуÑÑылукраJungRMC-HDMI  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

ElecElecПроиStevEmerChriTexaDaliГонкSQuiBestGillИзобГутгMata 

RajnотвеSkinPastspeeAeroГордКитаÑзыкPARTWindWindкраÑиголBosc ChouTrusBritЛитÐ*БхагÑамоЛитÐ*wwwnHeavЛитÐ*оптиЛитÐ*ЛитÐ*ИÑÑ…Ð°ÐžÐºÑ‚Ñ Ð˜Ð»Ð»ÑŽÐ“Ð»Ð°Ð²Ð“ÑƒÑ†ÐºÐ¢Ð°Ð±Ð¸Ð¾Ñ‚ÑтЕгорÑитуOlegWeinБараAutoUltrтеатMoveFior КадрBritБокаÐлекМудрArthМаркСуббMadeСакоÐаумПереЕршоÐ*омаAcad литеSupeГутеСарнÑовеИтакавтоAdobÑзыкрубеRMC-RMC-RMC-деÑÑСимо ОмелElliElekПлÑцМорочитаГолиОктÑGoreСахаtuchkasPhilШала  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

ÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайт 

ÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайт ÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайт ÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайт ÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайт ÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайт ÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайт ÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайт  |