![]() |
![]() |
|
Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub | ![]() |
|
|
Zarejestruj się | FAQ | Blogi | Galerie | Użytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd |
|
|||
|
|||
![]() Witam
Nie dawno urodziłam dziecko. Podczas ciąży nie było komplikacji, na badaniach nie wykryto nic niepokojącego, lecz nastąpiło niedotlenie mózgu przy porodzie, co spowodowało uszkodzenie mózgu dziecka. Poszukuję jakiejś kancelarii, która mogłaby pomóc mi uzyskać godne odszkodowanie. Możecie coś polecić? Z góry dziękuję. Ostatnio edytowane przez elahy7 : 13-12-2018 o 22:11. |
|
|||
|
|||
![]() Bardzo mi przykro, mam nadzieję, że znajdziesz odpowiednią pomoc. Ja, jeśli opieka nie będzie w porządku, planuję wypisanie na żądanie i skorzystanie z opieki tej https://ewa-mazurkiewicz.pl/services...ie-na-zadanie/ położnej. Wiem, że różnie to w szpitalach bywa, a ja jednak nie chcę potem się przejmować, że coś nie poszło i tak dalej.
|
|
|||
|
|||
![]() Ja dlatego chce rodzić prywatnie, w szpitalu Medicover. Rodziłam tam już pierwsze dziecko i wiem że opieka jest na najwyższym poziomie i wszyscy zadbają nie tylko o mój komfort ale i bezpieczeństwo malucha
|
![]() |
|
![]() |