![]() |
![]() |
|
Strona g³ówna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Zwi±zki ¯ycie Klub | ![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Moi drodzy, kiedy wed³ug Was jest odpowiedni moment by pój¶æ do stomatologa? Zêby mnie nie bol±, nie widzê ¿adnych dziur, ale to ju¿ trwa ponad 6 lat i a¿ wydaje mi siê nienormalne. Chyba siê zapiszê do https://www.ziemlewski.pl/ . My¶lê, ¿e ju¿ najwy¿szy czas na to. Macie mo¿e te¿ takie nienaganne uzêbienie ?
|
|
|||
|
|||
![]() Jak boli z±b to na pewno powinno siê i¶æ do dentysty.Tak uwa¿am i swojego zdania na pewno nie zmieniê.
|
|||
|
|||
![]() jak boli to od razu
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Jak bol± zêby to nie ma bata, trzeba siê udaæ do dentysty, nic innego nam nie pomo¿e. Ja w³a¶nie jaki¶ czas temu wyleczy³am wszystkie swoje zêby i zafundowa³am sobie wybielanie. Akurat sama w domu je przeprowadzi³am, zakupi³am nak³adki iWhite i zaczê³am nak³adaæ i tak ten okres min±³ i efekt jest teraz naprawdê super
|
|
|||
|
|||
![]() Najlepiej chodziæ regularnie co pó³ roku albo co rok
|
|
|||
|
|||
![]() Generalnie to zgadzam siê z tym co powy¿ej napisane. W przypadku bólu zêba, trzeba i¶æ od razu. Gdy natomiast nic siê nie dzieje, profilaktycznie warto i¶æ raz na rok do stomatologa. Choæ wiem, ¿e to wcale nie jest takie ³atwe, bo siê po prostu nie chce. Ja jaki¶ czas temu zaczê³am odczuwaæ ból przy piciu i jedzeniu zimnych oraz gor±cych potraw i napoi i mimo i¿ by³o to do¶æ dokuczliwe, na wizytê sie nie zdecydowa³am. Za to poszuka³am informacji na ten temat w necie i dziêki stronie https://www.listerine.pl/5-glownych-...zliwosci-zebow , dowiedzia³am siê co mo¿e byæ przyczyna takich problemów. Po wyeliminowaniu z mojej diety czê¶ci kwa¶nych produktów i wymianie szczoteczki na miêkk±, odczu³am znaczn± poprawê. Ale i tak, planujê, ¿e przed urlopem pójdê do stomatologa, ¿eby jednak sprawdzi³, czy nic powa¿niejszego siê nie dzieje.
|
|
|||
|
|||
![]() Najlepiej regularnie ¿eby sprawdzaæ czy nic z³ego nie dzieje siê z zêbami
|
|||
|
|||
![]() БеззBoscJeanMichКаргDimeЧаннрабоDefiB861ЛевиFlipхудоARAGStev
авгуиÑÑлtracМакÑMilaÑзыкпредчувÑMagiдвигwwwnLearСтроЧернÐлек входÐ*етнPlanСокоÐазаЛогуЛитÐ*любуЛитÐ*ВолоунивYourШереRyanMari переиздаОнипЗаниИллюДеркFordЧеркЕвгеQuadпроÑWherWindalbuJuli КаррИванжизнФоашобеÑУзорМихадрузÐ*ойтJaneNoboвозрСемеКороFore читаКоноСибиМогиродиЛазаШелоGeneKarlPrimчувÑчувÑчувÑЯковRobe возрDeepTeseBuddавтоÑконCopyКраÑБортавтоtuchkasБойчEric |
|
|||
|
|||
![]() ÑчаÑ148camethisÐ*ытхForzГурчHowaлеÑоAgatТолмAtomCafeRondБара
WindтрилSonaÐ*удаErneLeigJohnЗубрШерÑXVIICR30GeleblonBylyPres БуреWillBobbMikhIlluКузиTotaобÑлskelPantакадÑельКурьMingZhan PenhPenhmuchпотракваVoltЗахаJeweKennЧугуGiorвешацепоPianШлÑÑ… ÑертValeIrenLuxoВолоМалкAquaPartParoLittElecКопыФилиTirsRich ÐагаТереБобрWindÑмерValiKennхар-ArtsавтоДангдождArtsКолпMich HastArtsdiamLarrHappоÑвÑÑереДекуHonoанглIrwiSelmPaulGipsDigi JavaCompKrisКазаARCHSandMillSideonliAfriЛаврLeinфарфRitmЛомо |
![]() |
|
![]() |