![]() |
![]() |
|
Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub | ![]() |
|
|
Zarejestruj się | FAQ | Blogi | Galerie | Użytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd |
|
|||
|
|||
![]() Grunt to o siebie dbac
|
|
|||
|
|||
![]() Ja mam akurat bieliznę antycellulitową + pas wyszczuplający http://orirose.pl/Pasy-wyszczuplajace Jest miły w dotyku, a do tego nie zapłaciłam dużo - efekty jak najbardziej widoczne zwłaszcza podczas ćwiczeń.
Ostatnio edytowane przez Cukierkowa4 : 03-02-2019 o 20:09. |
|
|||
|
|||
![]() Ponoć najlepiej dietą. Wiem, że fajną dietę antycellulitową ma Wygodnadieta- moja siostra ją stosowała i efekty są znakomite. A teraz gdy udało jej się już pozbyć problemu troszkę sobie zmodyfikowała menu i też jest zadowolona
![]() |
|
|||
|
|||
![]() dieta i cwiczeniami
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Ja pozbyłam się cellulitu za pomoca zabiegu liposukcji body jet. Zabieg robilam w klinike Galena w Bielsko Białej i bardzo fajnie wyszło. Widać znaczącą poprawe na lepsze i mam mniejszy cellulit , a fajnie ten zabieg modeluje sylwetkę.
|
|
|||
|
|||
![]() Ja walczę z rozstępami kremem marki SportLab. Ma w sobie wyciąg zielonej fasoli, rutynę oraz biopeptydy, dzięki czemu daje naprawdę fajne rezultaty w walce z rozstępami. Tu sobie o kremie poczytajcie https://sportlab.com.pl/produkt/krem-na-rozstepy/ Dzięki niemu skóra jest dobrze nawilżona i napięta a rozstępy mniejsze, wiadomo że od kremu nie znikną, ale rezultaty są bardzo fajne.
|
|
|||
|
|||
![]() Laser świetnie radzi sobie z rozstępami. Nie ma czego się bać - taki zabieg jest praktycznie bezbolesny. Ja się zdecydowałam na takie zabiegi w Vici Clinic w Krakowie i jestem zadowolona z efektów. Rozstępy stały się praktycznie niewidoczne.
|
|
|||
|
|||
![]() Na cellulit karboksyterapia, na rozstępy laser. Kremy nic nie dają. Gdybym nie wylądowała w Prime Medic w rękach specjalistów, pewnie dalej bym miała kompleksy..
|
|
|||
|
|||
![]() Cytat:
też o tym słyszałam ![]() _______________ drogeria internetowa |
|
||||
|
||||
![]() Warto udać się z takim problemem do specjalisty. On wam pomoże.
![]() |