![]() |
![]() |
|
Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub | ![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() jak w temacie, czy macie jakieś opinie na temat karm barfowych firmy Primex ? Przez ostatnie dni sporo czytałam na temat tego rodzaju diety dla naszych psiaków i doszłam do wniosku, że chce spróbować. Podobno najlepszą jakością cieszą się właśnie te karmy firmy Primex. Jeśli coś obiło Wam się już o uszy lub sami je stosujecie to wielka prośba o info
![]() |
|
|||
|
|||
![]() o kucze az wstyd sie przyznać, ale ja kompletnie nie wiem o co chodzi w te diecie barfowej ? kiedys gdzies ogladalam jakis program w tv i tam chyba o tym wspominali ( coś z surowym miesięsem ? ) ale nie wsluchałam się w szczegóły. Też za 2 miesiące bedziemy miec psa więc chętnie przycupne i poczytam
![]() |
|
|||
|
|||
![]() tak ta dieta opiera sie wlasnie na posilkach zrobionych tylko i wylacznie z surowego miesa. Ja posiłki przygotowuje samodzielnie ale slyszalam wlasnie, ze sa jakies gotowe karmy. to na pewno duze ulatwienie.
|
|
|||
|
|||
![]() o dobrze słyszeć, że ktoś tą dietę u swoich psiaków stosuje. Jestem właśnie ciekawa jak to się przeklada na ich zdrowie i samopoczucie tak na dłuższą metę.
|
|
|||
|
|||
![]() u nas dieta sprawdza się super. Nie dość, ze się tym zajadają to jeszcze mają mnóstwo energii, są jakby żywsze. wyniki badań krwi też w normie. Nie ma żadnych alergii czy problemów typowo trawiennych.
|
|
|||
|
|||
![]() nie powiem, temat bardzo ciekawy. Ja sporo pracuje wiec pewnie na przygotowywanie posiłków samodzielnie nie bedzie czasu ale fajnie, że są na rynku też gotowe produkty. gdzie można kupić te karmy firmy Primex?
|
|
|||
|
|||
![]() póki co można je kupić w ich sklepie internetowym albo u weterynarza ( mój jest ogromnym zwolennikiem tego sposobu żywienia i poleca właśnie karmy firmy primex). kinnia mysle, że warto ten temat przemysleć bo karma jest w dobrej cenie a przy okazji masz pewność, że żywisz psiaka najlepiej jak to możliwe
![]() |
|
|||
|
|||
![]() obdzwoniłam dziś 4 kliniki weterynaryjne w okolicy i okazuje się, że w dwoch z nich można kupić te karmy
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() oo no to super. Daj znac jak tam wrażenia psiaka po pierwszym posiłku. Obstawiam, ze wszystko zniknie z miski w ciągu 2 maks 3 minut haha
![]() |
|
|||
|
|||
![]() haha szygi zgadłaś
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |