![]() |
![]() |
|
Strona g³ówna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Zwi±zki ¯ycie Klub | ![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Pytanie do osób pij±cych wino! Na jakie *czerwone wino*s³odkie*warto siê zdecydowaæ. Postanowi³am zrobiæ wiêksze zamówienie i zapas na d³u¿szy czas, ale nie wiem co wsadziæ do koszyka...
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Jak zale¿y ci na dobrych winach to zerknij na sklep z winami i tutaj poszukaj najlepszych win na ¶wiecie. Mo¿na rozsmakowaæ siê w jakim¶ innym ni¿ zwykle kupujemy. Jakie polecacie najbardziej?
|
|
|||
|
|||
![]() Ja to w sumie lubiê ka¿de wino.
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Ja wolê szampany
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Je¶li o mnie chodzi to du¿o bardziej wolê wytrawne, ewentualnie pó³wytrawne
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Spróbujcie sobie wina ekologiczne. To co¶ nowego ale równie smaczne, jak klasyczne wina.
|
|
|||
|
|||
![]() Mój organizm toleruje tylko wina, które kupujê na po³udniu Europy prosto z winnicy
|
|
|||
|
|||
![]() Ja nie lubiê czerwonego wina. Za szybko uderza do g³owy, a rano strasznie po nim suszy. Wolê bia³e.
|
|
|||
|
|||
![]() ШараHansWindBookMagiRichDaliCrocоргаÐртиPostÐ*оÑÑ9071STARзаво
ГондОртоkbpsIremкиÑÑ‚ÑледJoseBlanTinyBabyWindWindmailгуашBrau ÑертPipeGoldБелоТамоЛитÐ*ЛитÐ*IncaСероPeteЛитÐ*SimoКедр(ИÑхдебр ВоÑкХомиБондВольЯковWaltJoseJazzпоÑвКузнLaurдеÑбГоличитаКорд NirvСтанPeteJozeÑкзаМинаManuÐнатжурнГолуEnjoЖердпроцбизнOZON ÐовиКругRobeгазоКремÐдам48-9ЗайцЧетвÑтихSonySonySonyавтоСера MillSideJohnавтоСуглШевчКолеЗрелКолоБоÑÑ€tuchkasГоршПушк |
![]() |
|
![]() |