Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub |
|
|
Zarejestruj się | FAQ | Blogi | Galerie | Użytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd |
|
|||
|
|||
Kupujecie ubrania online?
Kupujecie ubrania w sklepach internetowych?
Podpowiedzcie jak rozpoznać w takim sklepie ubrania dobrej jakości. |
|
|||
|
|||
Różnie, czasami kupuję online, a czasami w normalnych sklepach.
Jeśli jednak decyduję się na coś ze sklepu internetowego, to staram się wybierać coś z tych sprawdzonych, np. http://www.jupka.pl/ Chodzi o to, że tam mam pewność co do jakości tych ubrań i nie przeżywam później rozczarowania, że coś ma inny kolor czy materiał niż się spodziewałam. No i plusem takich sklepów jest to, że łatwiej da się znaleźć coś w różnych rozmiarach. |
|
|||
|
|||
Bardzo często kupuję ubrania przez internet. Jest większy wybór i niższe ceny, a w razie czego towar można zwrócić. Najczęściej kupuję spodnie, koszule i sukienki reserved na domodi.pl. Znam dobrze swoje wymiary, więc jeszcze nie zdarzyło mi się kupić złego rozmiaru.
|
|
|||
|
|||
Ja często kupuję np. na Allegro. Zazwyczaj szukam jednak znanych marek, więc wiem jakiej jakości będą ciuch. Niestety kilka razy miałam przykre sytuacje z zamawianiem przez internet. Ubrania były po prostu tak beznadziejne, że nie dało się w nich chodzić.
|
|
|||
|
|||
Ja wolę po sklepach pochodzić
|
|
|||
|
|||
Cytat:
A ja mam różnie. Czasami wolę siąść wygodnie z laptopem na spokojnie coś poszukać, a czasami wręcz przeciwnie - aż mnie ciągnie do chodzenia po sklepach. |
|
||||
|
||||
U mnie różnie z tym bywa. Czasem poszukam w necie, a później idę zobaczyć, jak wygląda ciuch na żywo, bo niestety często nas okłamują. Zdjęcia okazują się wyimaginowaną rzeczywistością. Dlatego zanim dokonam zakupu zawsze najpierw muszę dotknąć materiału, nie mówiąc o przymierzaniu.
|
|
|||
|
|||
Dosyć często kupuję ubrania online i jeżeli coś mi nie odpowiada, po prostu je zwracam.
|
|
|||
|
|||
Na zalando zawsze można zamawiać
|
|
|||
|
|||
Jeszcze tam nic nie zamawiałam, ale słyszałam, że mają tam fajne ciuszki.
|