Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub |
|
|
Zarejestruj się | FAQ | Blogi | Galerie | Użytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd |
|
|||
|
|||
Według mnie tak. Porozglądajcie się po różnych sklepach internetowych, sami się o tym przekonacie. Tu myślę, że oferta sklepu https://zoona.pl powinna świetnie się sprawdzić, także i na akcesoria dla psów i kotów.
|
|
|||
|
|||
Ja kupuję tylko online. Kupuję wtedy większą ilość i kurier dostarcza pod drzwi. Kupuję karmę reico bo jest wysokoenergetyczna i bez konserwantów a także bez składników modyfikowanych genetycznie.
|
|
|||
|
|||
my tez większą ilośc przez internet, bardzo często trafiam, że zamawiając karme bozita w większej ilości nie płacę już za przesyłkę
|
|
|||
|
|||
Dla moich pupilków, a mam kota i psa kupuję karmy marki Bozita i najczęściej zamawiam je online. Wygląda to tak, ze szukam ofert najkorzystniejszych cenowo
|
|
|||
|
|||
W sklepach zoologicznych online wszelkie produkty dla zwierzaków są znacznie tańsze.
|
|
|||
|
|||
to prawda, placę jakieś 20zł mniej za bozitę w internecie, tym bardziej, że przesyłka jest gratis w wiekszosci sklepow
|
|
|||
|
|||
ja kupuję karmę Bozita przez internet w większych ilościach i zawsze trafię na jakąś super promocję wieć na pewno opłąca się kupować
|
|
|||
|
|||
ja tez zazwyczaj zamawiam bozite przez internet, staram sie kupic jak najwieksze opakowanie i wtedy serio wychodzi duzo taniej.
|
|
|||
|
|||
zdecydowanie tak, taka karma taniej wychodzi
|
|
|||
|
|||
ja teraz tez przez internet bozitę (dajcie namiary na tanie sklepy) nie wychodze do sklepów, jedynie na spacery z psem i to tyle ile trzeba i do domu
|