Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub |
|
|
Zarejestruj się | FAQ | Blogi | Galerie | Użytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd |
|
|||
|
|||
Woda z miętą i cytryną - najlepsze rozwiązanie
|
|
|||
|
|||
Chyba koleżanko dla Ciebie to jest dobre rozwiązanie i to nie jest dla mnie dobre rozwiązanie. Przede wszystkim ja wolę bardziej się napić jakiejś to herbaty gorącej z cytryną. TO według mnie jest najlepsze i to według mnie jest takie super bo mogę się super orzeźwić.
|
|
|||
|
|||
Sorbety owocowe :-)
Nie ma nic prostszego w wykonaniu niż owocowy sorbet! Wystarczy skruszyć na miazgę wcześniej zamrożone, ulubione owoce. W tym pomyśle na napój na upały świetnie sprawdzą się truskawki, maliny, owoce leśne, śliwki, wiśnie czy czereśnie. Dodaj odrobinę schłodzonej uprzednio wody :-) |
|
||||
|
||||
Ja ostatnio codziennie robię sobie mrożone frappe. Uwielbiam taką zimną kawkę z lodem z dodatkiem bitej śmietany.
Bardzo dobrze pasuje do niej jako deserek nowe ptasie mleczko Wedla.Widzieliście nową wersję o smaku latte ? Biała czekolada oraz marmurkowe kawowe nadzienie. Zamrażamy ją i wychodzi deserek idealny na takie gorące dni |
|
|||
|
|||
Tak, gazowane napoje oraz kawa odwadniają organizm, więc w upały lepiej ich unikać. podobnie zresztą z alkoholem. Najlepiej pić wodę niegazowaną. ponieważ ja nie lubię samej wody, dorzucam sobie cytrynę, limonkę, grejpfrut, gałązkę mięty, bazylii - robię domowe wody smakowe.
|
|
|||
|
|||
Ja w upalne dni robię sobie smakową wodę np z miętą i cytryną. Sięgam też po koktajle - http://blog.veronavpp.eu/2256-koktaj...zy-top-modelek Dzięki nim mam więcej energii i czuję się lekko. Myślę, ze na upały to najlepsza opcja.
|
|
|||
|
|||
Gin z tonikiem i cytryną . Choć nie polecałabym tego drinka co wieczór, oczywiście.
|
|
|||
|
|||
U mnie odpadają słodkie.
|
|
|||
|
|||
Tonik fajna sprawa