Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub |
|
|
Zarejestruj się | FAQ | Blogi | Galerie | Użytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd |
|
|||
|
|||
Jakie meble we wnętrzu loftowym?
Jakie meble najlepiej sprawdzą się w takim wnętrzu?
Możecie podpowiedzieć, co waszym zdaniem będzie dobrą opcją? |
|
|||
|
|||
Najlepiej może poszukać takich, które mają dość surowy charakter.
Są z drewna i metalu. Tutaj https://spokko.pl/q/?producers[223]=223 widziałam różne takie meble loft wood. Może trafisz tam na jakiś model dla siebie? W każdym razie warto zerknąć i ocenić co tam mają. Może coś się nada do Ciebie do domu. |
|
|||
|
|||
stal, szkło i drewno, proste formy - dużo jest teraz takich mebli
|
|
|||
|
|||
My kupilismy bardzo fajny komplecik w ikei a ekipa od https://montiermebli.pl/montaz-mebli-ikea/ zmontowala nam go na mieszkaniu wiec zmiana aranzacji poszla sprawnie
|
|
|||
|
|||
My z mężem meble w tym stylu do salony wykonaliśmy sami, co nadało im tylko jeszcze bardziej loftowego wyglądu. Na początku byłam bardzo sceptyczna, co do tej decyzji, ale okazała się genialna. Kupiliśmy płaskowniki i rurki z czarnego metalu oraz płyty meblowe w odpowiednim kolorze. Co prawda nie obyło się bez pomocy spawacza. Ale warto było w końcu mam mój wymarzony salon, bez żadnych ustępstw, dokładnie taki jak chciałam
|
|
||||
|
||||
Według mnie meble w stylu industrialnym najlepiej się komponują we wnętrzu loftowym. Chodzi mi o takie konstrukcje, w których jest trochę drewna, trochę metalu. Można to też nazywać stylem skandynawskim. Wiele mebli można kupić w takim stylu, stoły, komody, szafki.
producent podstaw do stołu Ostatnio edytowane przez genesis.baumbach : 17-06-2021 o 10:50. |
|
|||
|
|||
Ja zauważyłam, że taki styl we wnętrzach stał się ostatnio bardzo popularny. Mi osobiście również bardzo się on podoba Wydaje mi się, że takie wnętrze ma wyjątkowy klimat. Sama planuję sobie urządzić taki oryginalny salon loft w bloku i szukam jakiś ciekawych inspiracji Może znacie jakieś miejsca w sieci, w których mogłabym je znaleźć?
|
|
|||
|
|||
Jestem bardzo ciekawa waszych inspiracji, może z którejś z nich uda mi się skorzystać
|