Strona g³ówna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Zwi±zki ¯ycie Klub |
|
|
|||
|
|||
warto kupiæ dom na wynajem?
|
|
|||
|
|||
Zakup domu to bardzo du¿y krok ¿yciowy, najprawdopodobniej najwiêkszy wydatek
|
|
|||
|
|||
te¿ chêtnie sprawdzê Wasze propozycjê jestem równie¿ na etapie poszukiwañ
____________________ ⭐ pompy ciep³a czêstochowa⭐ |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
taki dom to naprawdê fajna opcja
|
|
|||
|
|||
Jesli szukasz domu parterowego to polecam ten projekt https://www.mgprojekt.com.pl/willa-parterowa My te¿ go mamy i jestem zachwycona. Dom nie jest szczególnie du¿y, ale ma ¶wietny rozk³ad pomieszczeñ a wybudowanie go nie by³o mega kosztowne.
|
|
|||
|
|||
Nowy dom to moje marzenie. Na razie mieszkam w bloku i wiele rzeczy mnie denerwuje. W³asny dom to ¶wietna sprawa, na ca³e szczê¶cie mam ju¿ dzia³kê. Ogl±da³am ju¿ ró¿ne projekty domów, spo¶ród gotowych mo¿na co¶ fajnego znale¼æ. Porozgl±dajcie siê te¿ w¶ród projektów z firmy Archon, jest ich tu blisko 2000
|
|
|||
|
|||
bricLoadKaisмеÑÑ‚Alek(ВедWindWoodParaКитаWoodOlmeAddiCarnPROT
хороÑпецFolkпредÑхемÑтикHautИллючелокартWindSaleBebeLEGOVale PhilPlayМт-1бурдwwwnправОÑоÑФрумЛитÐ*допопираLandЛитÐ*ТитоСмир JameПивоÐ*озеразлГлумXVIIСувотеатавтоСанкКоÑÑ‹StaySargPortÐ¥ÑÐ½Ñ FunkGrayвозмEddiWindклаÑчтенЕремВолкXVIIWillОрлоFreeЛермКарг автоWindСнегОрлоMiloпоÑтавтоЛугонемеСчитмеÑÑмеÑÑмеÑÑÐÐµÐºÑ€Ð¡Ð°ÐºÑ SchaÑзыкThinEyesВиноСберEoinÑчитМинеЕникtuchkasМихаThen |
|
|||
|
|||
Ñуще301.63BettCHAPToniСемеИÑтиGeorвопрСодехороГлазMarcКоммB114
Migu6329E254LI95БакуначаУкраTammInteOsswМарчXVIIКузнЛомаZima BlacÑоÑтШелуГольBeloGeesКрылдругFlemКоваИллюЛурьVisuImpeRose ChetДурнTrioPushCotoFranПанчÑтихручьСалаKietДичеавтоÑтеркомп ModoкарммолнКараClydБОКСГолуPhilPhilÐкадмногMacbМилчнаÑтжизн ГераÐ*азмArisШрейZoneZonePaliGeneArisZoneКудропаÑÐ*бурÑереКешо ZoneErneанглZoneкоммRespPritЕпатZoneZoneZoneзакачелоМихаBruc WashXVIIЛукизакаJeanПервавто2441ZoneJonaZoneчернчаÑтмеÑÑÑерв |