Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub |
|
|
Zarejestruj się | FAQ | Blogi | Galerie | Użytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd |
|
||||
|
||||
Według mnie nie warto oszczędzać na karmie dla zwierząt.
|
|
|||
|
|||
My zamawiamy Bozite i ta karma zdecydowanie nam sie sprawdza. Bardzo dobry skład, bez zbóż, antybiotyków czy sztucznych zapychaczy w składzie. Psiak wcina ja ze smakiem.
|
|
|||
|
|||
Warto wspomnieć, że dodanie CBD Hempets do diety psa jest doskonałym rozwiązaniem ze względu na jego liczne korzyści dla zdrowia. Ten naturalny suplement został przetestowany pod kątem czystości i zatwierdzony przez weterynarza. Dzięki zawartości witamin i brakowi jakichkolwiek zanieczyszczeń pochodzących z oleju, produkt ten zapewnia wiele korzyści dla zdrowia pupila.
|
|
|||
|
|||
Nasz psiak uwielbia mokra karme monobiąłkowa Josera Meat Lovers, różne smaki mają, bezzbożowa dobra karma
|
|
|||
|
|||
Cytat:
U nas piesek też od poczatku karmiony jest Bozitą i jestem z tej karmy zadowolona. Dobry skład, różna smaki do wyboru no i cenowo wychodzi przystępnie. |
|
|||
|
|||
U nas również Bozita i karma zdaje egzamin. Dobry skład, przystępna cena no i pieskowi smakuje co najważniejsze.
|
|
|||
|
|||
Sama od jakiegoś czasu zastanawiam się nad https://shop.look4dog.com/ . Ogólnie z tego co słyszałam to oferta jest tutaj całkiem dobra, dodatkowo też koszty nie należą do zbyt wysokich
|
|
|||
|
|||
Jesli chodzi o karmę to my obecnie jesteśmy na Bozicie i widać, że ta karma fajnie się przyjęła. Pies zjada jaz e smakiem, jes po niej zdrowy i bez problemów żołądkowych.
|
|
||||
|
||||
Nie zawsze tak jest. Jednak warto zdecydować się na karmę hipoalergiczną!
|
|
|||
|
|||
Karma dla psiaka musi mieć dobry skład jak dla mnie cena nie gra roli dlatwgo wybieram te najlepsze dlatego karmie psy karmami suchymi i mokrymi Josera.
|