Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub |
|
|
|||
|
|||
Cytat:
Z Ceba też sobie zamawiałam kilka rzeczy i jestem z nich zadowolona Staranne wykonanie, materiał jakościowo super, delikatny, miękki i przyjemny a po praniu nic złego się z nim nie dzieje. |
|
|||
|
|||
W przypadku wózka, z czystym sumieniem mogę polecić Riko Side. Da radę na każdym terenie, a w dodatku będzie wygodny nawet gdy przerzucicie się na spacerówkę , bo siedzisko składa się z ramą wózka. Jest też lekka i zgrabna.
|
|
|||
|
|||
Z Ceba baby mam świetną poduszkę do karmienia- na prawde rewelka! Znacznie wygodniej jest z nią znaleźc odpowiednią pozycję, pewnie podtrzymuje malucha, dzidziuś się nie zapada. Poducha odciąża plecy i ręce
|
|
|||
|
|||
Jakie wymiary ma ta poduszka?
|
|
|||
|
|||
Cytat:
Też mam Cebuszkę do karmienia i super się sprawdza z Ceba zamówiłam też sobie kocyki i ręczniczki i produkty jakościowo są na prawdę super |
|
|||
|
|||
Jeśli kupujecie mleko modyfikowane to warto zajrzeć do DOZ tam nadal Bebilon w dobrej cenie.
|
|
|||
|
|||
Też kompletuję wyprawkę i nie jest łatwo. W moim przypadku problemem okazał się wybór wózka. Odkąd jednak natknęłam się na ofertę Cavoe Moi+ wiem, że ten wózek to będzie dla mnie najlepszy wybór.
|
|
|||
|
|||
A gdzie kupujecie mleko dla swojego dziecka? My kiedyś robiliśmy zakupy w internecie, bo było taniej, ale od kiedy produkty Bebilon są dostępne w takich samych cenach w aptekach stacjonarnych sieci DOZ, robimy zakupy w pobliskiej aptece. Cena ta sama a mleko mamy od ręki, bez czekania na kuriera.
|
|
|||
|
|||
Właśnie w DOZ, bebilon-najlepsze mleko, no i cenę naprawdę mają super.
|
|
|||
|
|||
Szczerze mówiąc totalnie się na tym nie znam, więc wolę poczytać Wasze odpowiedzi
------------------------------------ suplementy na włosy |