Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub |
|
|
|||
|
|||
Cavoe Moi+
Hej. Spodobał mi się wózek Cavoe Moi+. Zainteresował mnie przede wszystkim dlatego że jest tak zgrabnym wózkiem. Co możecie o nim powiedzieć? Warto go kupić?
|
|
|||
|
|||
Śliczny jest! Mam go na oku odkąd dowiedziałam się o ciąży. Niedługo będę go zamawiać, a do tej pory dosyć dokładnie zapoznałam się z jego opiniami i specyfikacją.
|
|
|||
|
|||
Warto Wózki cavoe są mega fajne, ale ten model Moi+ - rewelacja Mega funkcjonalny i jak wybierzesz opcję 2w1 to będziesz miała wózek na całe wózkowanie
|
|
|||
|
|||
No to podniosłyście mnie dziewczyny na duchu już zaczynałam wątpić czy to dobry wybór. Może jest coś co chcecie powiedzieć o tym wózku? Jakieś ciekawostki? Jak z jakością?
|
|
|||
|
|||
To wózek, który jest po prostu maksymalnie przemyślany. Mi podoba się w nim to, że ma powiększaną budkę spacerówki, dzięki czemu faktycznie rośnie razem z dzieckiem i nadaje się do końca wózkowania.
|
|
|||
|
|||
Dziękuję w takim razie za odpowiedzi. Teraz już wiem wszystko na temat wózka, a przede wszystkim przekonałam się na 100%, że to wózek który chcę mieć.
|
|
|||
|
|||
Cytat:
daj znać jak ci się go użytkuje ja jestem mega zadowolona z cavoe moi+ - nie wyobrażam sobie że mogłabym mieć inny wózek |
|
|||
|
|||
Nie kojarzę tej firmy
|
|
|||
|
|||
Do tej pory wahałam się przed kupieniem go, chociaż ma masę plusów. Po zobaczeniu tego wątku już się nie waham, wiem że sprawdzi się u mnie doskonale.
|
|
|||
|
|||
Wiecie co? Dopiero niedawno sie o nim dowiedziałam a już jestem pewna, że innego wózka od tego nie chcę
|