Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub |
|
|
Zarejestruj się | FAQ | Blogi | Galerie | Użytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd |
|
|||
|
|||
Nie piję zbyt dużo wody, wolę herbaty. Nie wiem, jak to się ma do właściwego nawodnienia organizmu. Póki co nie mam oznak, że zbyt mało piję płynów.
|
|
|||
|
|||
Piję dość dużo wody, ale nie kupuję głównie piję warszawską kranówkę, to ok 3-4 szklanek dziennie, zimą też wolę herbatę albo zioła
|
|
|||
|
|||
1,5 l dziennie to podstawa, jak dam radę więcej to super. Do tego dochodzi kawa i herbata.
|
|
|||
|
|||
jakieś 3 litry
1,5 litra wody + 1,5 litra czerwonej lub zielonej herbaty ( uwielbiam !)
|
|||
|
|||
udaje mi sie poltora litra
i jestem dumna , bo kiedy była edna szklanka
Czarter jachtu – to łatwiejsze niż myślisz! Ostatnio edytowane przez wasola : 08-03-2018 o 11:09. |
|
|||
|
|||
ostatnio zainstalowałam sobie aplikację i ona mi przypomina o piciu wody, naprawdę przydatna rzecz
|
|
||||
|
||||
Ja jestem zdania, że to jest zadanie dla specjalisty. Dzięki temu można sobie naprawdę wielu problemów oszczędzić...
|
|||
|
|||
Nie liczę, po i niby po co? Raz piję więcej, raz mniej, głównie wodę źródlaną. Jeśli nie przepadacie za plastikowymi butelkami, to są też wody w szklanych butelkach. Noszenie ich ze sklepu jest raczej mało wygodne, dlatego warto zamówić je w sieci, choćby na http://iwoniczanka.pl - butelki są zwrotne, a to spory plus.
|
|
|||
|
|||
Ja staram się pić przynajmniej 1,5 litra dziennie
|