kobiety.net.pl   
Strona gwna   Dom   Kariera   Rodzina   Styl   Zdrowie   Zwizki   ycie   Klub  

Wr   Klub > ZWIZKI > Sex
Nazwa uytkownika
Haso
Zarejestruj si FAQ Blogi Galerie Uytkownicy Kalendarz Szukaj Dzisiejsze Posty Oznacz Fora Jako Przeczytane

Odpowiedz

Narzdzia wtku Przeszukaj ten wtek Wygld
Stary 24-01-2025, 11:45
Ryngorian's Avatar
Ryngorian Ryngorian is offline
Member

Domylnie Pierwszy raz na masau erotycznym

Chciabym po raz pierwszy pj na masa erotyczny, ale nie wiem, czego si spodziewa. Jak to wyglda? Czy masayci tumacz wszystko przed rozpoczciem? Troch si stresuj, bo nie wiem, jak si zachowa. Jakie s wasze dowiadczenia?
Odpowied z Cytowaniem
Stary 24-01-2025, 13:22
CichyWojownik's Avatar
CichyWojownik CichyWojownik is offline
Member

Domylnie

Jeli to Twj pierwszy raz, to Shambala jest naprawd dobrym miejscem na rozpoczcie. Przed masaem wszystko dokadnie wyjaniaj, wic nie musisz si martwi, e nie bdziesz wiedzia, co si dzieje. Masa zaczyna si od relaksu caego ciaa, co pomaga poczu si swobodnie, a potem pynnie przechodz do bardziej zaawansowanych technik. Sprawd szczegy tutaj https://shambala.com.pl/calkowity-ma...wojnym-lingam/ znajdziesz tam wszystkie informacje, ktre mog Ci si przyda. Atmosfera jest przyjazna, a masayci profesjonalni.
Odpowied z Cytowaniem
Stary 03-07-2025, 08:29
vladsmirnov23 Mczyzna vladsmirnov23 is offline
Member

Domylnie

Byem sceptyczny na pocztku, ale znajomy poleci mi jedno sprawdzone miejsce w Warszawie https://www.erotikmaps.com/pl/erotic.../poland/warsaw. Masa erotyczny by wykonany z klas, bez adnej tandety. Atmosfera bya bardzo relaksujca, czuem si swobodnie i bezpiecznie. Nie chodzi tylko o erotyk – to te sposb na odstresowanie. Polecam kademu, kto chce sprbowa czego nowego w yciu.
Odpowied z Cytowaniem
Odpowiedz

Narzdzia wtku Przeszukaj ten wtek
Przeszukaj ten wtek:

Zaawansowane wyszukiwanie
Wygld

Zasady pisania postw
Nie Moesz: tworzenie nowych wtkw
Nie Moesz: odpowiadanie na posty
Nie Moesz: wysanie zacznikw
Nie Moesz: edytowanie swoich postw

vB code jest W.
kod [IMG] jest W.
kod HTML jest Wy.
Skocz do forum

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:37.