kobiety.net.pl   
Strona główna   Dom   Kariera   Rodzina   Styl   Zdrowie   Związki   Życie   Klub  

Wróć   Klub > STYL > Moda
Nazwa użytkownika
Hasło
Zarejestruj się FAQ Blogi Galerie Użytkownicy Kalendarz Szukaj Dzisiejsze Posty Oznacz Fora Jako Przeczytane

Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten wątek Wygląd
Stary Wczoraj, 15:20
Maniulka's Avatar
Maniulka Maniulka is offline
Senior Member

Domyślnie Szukam pomysłu na prezent

Cześć dziewczyny
Zostałam zaproszona na 30-tkę i mam klasyczny problem: co kupić osobie, której nie znam jakoś bardzo dobrze? To partnerka przyjaciela mojego chłopaka, mama dwójki maluchów, pracuje w biurze i raczej bez „wyraźnej” pasji.
Szukam czegoś innego niż gotówka czy voucher. Będę wdzięczna za każdą podpowiedź!
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary Dzisiaj, 10:58
Adelka's Avatar
Adelka Adelka is offline
Senior Member

Domyślnie

Proponuję jednak kupić bon do Douglasa albo Sephory żebym mogła sobie coś wybrać dla siebie kosmetyki zawsze się przydadzą. Jeżeli ma dwoje dzieci to nie kupuj nic co dotyczy tych dzieci bo 30 to jest jej święto A najgorsze co możesz zrobić dla matki w jej święto to kupić coś związanego z dziećmi. Proponowałabym ewentualnie karnet do spa lub kosmetyczki na dowolny zabieg wszystko zależy od tego jakim budżetem dysponujesz. Można wziąć pod uwagę również coś z ceramiki:
https://andyceramika.pl/

Szczególnie ładną ceramikę znajdziesz na stronie tej pracowni ceramiki artystycznej z Bolesławca.
Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten wątek
Przeszukaj ten wątek:

Zaawansowane wyszukiwanie
Wygląd

Zasady pisania postów