kobiety.net.pl   
Strona główna   Dom   Kariera   Rodzina   Styl   Zdrowie   Związki   Życie   Klub  

Wróć   Klub > RODZINA > Małżeństwo
Nazwa użytkownika
Hasło
Zarejestruj się FAQ Blogi Galerie Użytkownicy Kalendarz Szukaj Dzisiejsze Posty Oznacz Fora Jako Przeczytane

Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten wątek Wygląd
Stary 22-11-2024, 16:49
jjusti18 jjusti18 is offline
Senior Member

Domyślnie

A czy macie wybraną już kreację na ten wyjątkowy dzień? Tak pytam, bo jak nie - to możecie sprawdzić sobie chociażby propozycje salony Suknie Boho. Mnie przykładowo spodobały się ich gładkie suknie ślubne - coś pięknego.... Na pewno jedną wybiorę dla siebie...
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 29-11-2024, 09:34
Elka83 Elka83 is offline
Senior Member

Domyślnie

Ślub i wesele to wyjątkowe okazje, które wymagają szczególnej oprawy, także w postaci prezentów. Na stronie https://regalto.pl/kategoria-produktu/wesele-i-slub/ znajdziesz upominki, które doskonale wpisują się w charakter tych uroczystości. To zarówno praktyczne, jak i eleganckie propozycje, które ucieszą każdą parę młodą.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 10-12-2024, 11:59
tremaine20 Mężczyzna tremaine20 is offline
Junior Member

Miasto: Warszawa
Domyślnie

Czy ktoś z Was wynajmował kiedyś fotobudkę na wesele? Zastanawiam się, czy to rzeczywiście dodaje uroku imprezie i czy goście chętnie z niej korzystają znalazłem w swojej okolicy taką https://lodz-fotobudka.pl/ Jakie macie doświadczenia z organizacji takiej atrakcji czy warto, a może są lepsze alternatywy? Pytam, bo znajomi planują swoje wesele i myślimy nad dodatkowymi atrakcjami, które będą fajną pamiątką.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 19-12-2024, 11:01
wolff.myrtie's Avatar
wolff.myrtie wolff.myrtie is offline
Junior Member

Domyślnie

Ja jednak chciałabym zdecydować się na ślub kameralny.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 23-12-2024, 17:36
Illformedizi Mężczyzna Illformedizi is offline
Junior Member

Domyślnie

Ślub to wyjątkowy moment, który zostaje w pamięci na całe życie, dlatego wybór odpowiedniej sukni ślubnej jest tak ważny. Czy ktoś korzystał z usług sprawdzonych salonów ślubnych, które oferują szeroki wybór modeli? W niektórych kulturach panna młoda zmienia suknie kilkukrotnie podczas jednej ceremonii, by podkreślić różne etapy ślubu.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 20-01-2025, 20:46
Bambi89 Bambi89 is offline
Senior Member

Domyślnie

Myślę, że jak chodzi o zdjęcia ślubne, to zaś w tym zakresie doskonale się sprawdzi Karolina Koprowska fotografia. Słyszałam na jej temat wiele pozytywnych opinii, także wydaje mi się, że naprawdę warto się do niej zgłosić. Zresztą zobaczcie na przykładowe realizacje...
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 13-02-2025, 15:26
Melania7's Avatar
Melania7 Melania7 is offline
Senior Member

Domyślnie

Taki wielki ślub to są wielkie pieniądze. Tak to ja widzę. To jest naprawdę doskonała sprawa w moim przekonaniu.
Stary 13-02-2025, 15:56
dioka dioka is offline
Senior Member

Domyślnie

Jeśli chcesz mieć ładną i równomierną opaleniznę na tą okazje, to skorzystaj z melanotan https://melanotan.biz/ Ponoć jeden z lepszych produktów wspomagający opalanie
Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten wątek
Przeszukaj ten wątek:

Zaawansowane wyszukiwanie
Wygląd

Zasady pisania postów