kobiety.net.pl   
Strona główna   Dom   Kariera   Rodzina   Styl   Zdrowie   Związki   Życie   Klub  

Wróć   Klub > RODZINA > Ogólny
Nazwa użytkownika
Hasło
Zarejestruj się FAQ Blogi Galerie Użytkownicy Kalendarz Szukaj Dzisiejsze Posty Oznacz Fora Jako Przeczytane

Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten wątek Wygląd
Stary 22-01-2025, 23:24
Laje10 Laje10 is offline
Member

Domyślnie

Zdecydowanie preferuję zagraniczne kierunki na wakacje, a teraz moją uwagę przyciągnęła Chorwacja, a konkretnie historyczne miasto Šibenik. Ofertę hoteli w tym regionie znajdziecie na stronie https://www.amadriapark.com/tax_location/sibenik/ . Uważam, że warto odwiedzić to miejsce i sprawdzić, jakie atrakcje czekają na turystów.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 28-01-2025, 07:55
nowa.kamila nowa.kamila is offline
Senior Member

Domyślnie

Jeśli mowa o wakacjach to z własnego doświadczenia mogę Wam polecić pobyt w http://www.marisol.pl/ Kompleks położony jest przy nowej promenadzie w Świnoujściu, zaledwie 100 m od wejścia na jedną z piękniejszych i najszerszą z polskich plaż. Posiadają wyposażone pokoje 1-, 2- i 3-osobowe, niektóre z nich można łączyć w studia rodzinne. Wszystkie pokoje wyposażone są w telewizory HD z odbiorem DVB-TV, w każdym pokoju jest dostęp do bezpłatnego Wi-Fi. Warto dodać że większość pokoi posiada balkon. Pobyt u nich Was zachwyci.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 28-01-2025, 21:20
Readyser Mężczyzna Readyser is offline
Junior Member

Domyślnie

Chciałbym wybrać Czarnogórę na moje wakacje w tym roku, ale zastanawiam się, jakie miejsca warto odwiedzić. Natknąłem się na ofertę wakacje czarnogóra i pomyślałem, że może to być idealna opcja. Ktoś z Was już był w Czarnogórze? Jakie plaże polecacie, czy są tam ciekawe atrakcje turystyczne, które warto zobaczyć? Zależy mi na ładnych widokach i relaksie, ale nie chciałbym, żeby wyjazd był tylko o plaży.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 29-01-2025, 11:56
dertom122 dertom122 is offline
Senior Member

Domyślnie

Całkiem dobrym wyborem jest jednak https://supertour.pl/ . Co do organizacji wycieczek to faktycznie odbywa się ona na wysokim poziomie, dodatkowo obsługa ma profesjonalne podejście do klientów
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 18-02-2025, 09:04
wojtas wojtas is offline
Senior Member

Domyślnie

Sri Lanka to jeden z najpiękniejszych kierunków na romantyczną podróż poślubną, łączący rajskie plaże, góry i zabytkowe świątynie. Jeśli zastanawiasz się, jak najlepiej zaplanować swoją podróż, sprawdź wskazówki na stronie planetescape.pl/blog/podroz-poslubna-na-sri-lanke/. Znajdziesz tam praktyczne informacje dotyczące najlepszych miejsc do odwiedzenia, klimatu oraz atrakcji, które uczynią Twoją podróż niezapomnianą.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 19-02-2025, 12:54
Bambaleyla Bambaleyla is offline
Senior Member

Domyślnie

Preferujemy przede wszystkim wypoczynek na świeżym powietrzu. W tym zimą. Zimą korzystamy z nart. Czasami jest to lokalne, a czasami jedziemy gdzie indziej.
Jeśli mówimy o lokalnej rekreacji o każdej porze roku, może to być również wycieczka turystyczna do niektórych miejsc, takich jak schronisko pod łabskim szczytem ogólnie, jak to nazywają, rekreacja kulturalna.
Generalnie wszystko jest lepsze niż siedzenie cały czas w domu.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 20-02-2025, 23:35
Mikaela Mikaela is offline
Senior Member

Domyślnie

Jeżeli marzą ci się aktywne wakacje to ten ośrodek https://pieknybrzeg.pl/ będzie idealny nie tylko ze względu na zaplecze ale i lokalizację. Możesz wynająć domki na mazurach i przeżyć wakacje życia. Nie tylko będziesz się dobrze bawił ale możesz też liczyć na dobre jedzenie.
Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten wątek
Przeszukaj ten wątek:

Zaawansowane wyszukiwanie
Wygląd

Zasady pisania postów