![]() |
![]() |
|
Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub | ![]() |
|
|
Zarejestruj się | FAQ | Blogi | Galerie | Użytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd |
|
|||
|
|||
![]() Trzeba to indywidualnie sprawdzać na swojej skórze, ponieważ każdego mogą podrażniać inne kosmetyki.
|
|
|||
|
|||
![]() Witam,ja poszukuje kosmetykow bardzo delikatnych,najlepiej takich aptecznych, poniewaz mam łuszczycę. Dowiedzialam się o tym niedawno,wiec w takiej pielęgnacji stawiam pierwsze kroki. https://www.febumed.com.pl/Luszczyca...520249377.html
Co sądzicie? |
|
|||
|
|||
![]() To jest bardzo indywidualne kwestia gdyż każdy może nietolerować/być uczulony na co innego. Jak się ma skórę wrażliwą najlepiej stosować dermokosmetyki z apteki do skóry z AZS. One chyba są najdelikatniejsze.
|
|
|||
|
|||
![]() ja uzywam tylko tych naturalnych od Orientany i mnie nie podrazniaja.
|
|
|||
|
|||
![]() Wypróbowałam nową serię Tołpy- Green Capillary do skóry wrażliwej i podrażnionej - swietne kosmetyki, delikatnie oczyszcza i koi podrażnienia. Mogę polecić z czystym sumieniem
![]() |
|
|||
|
|||
![]() A ja osobiście postawiłabym na produkty konopne od firmy goodplant.pl, które działają wszechstronnie. Możemy znaleźć tam produkty, które będą doskonale pielęgnować naszą skórę, ale też maści przeciwbólowe i przeciwzapalne. Także na pewno warto zwrócić uwagę na takie kosmetyczne artykuły.
|
|
|||
|
|||
![]() Mnie nie podrażniają i nie uczulają kosmetyki z Novaclear są delikatne dla skóry.
|
|
|||
|
|||
![]() Cytat:
|
|
|||
|
|||
![]() To raczej kwestia indywidualna. Na pewno delikatne będą kosmetyki naturalne. Na https://perlanegra.pl/sklep/kosmetyk...la-ekologiczne są dostępne naturalne mydła. Które na pewno są dużo lepsze. Jednak każdy kosmetyk należy przetestować na swojej skórze.
|
|
|||
|
|||
![]() A jakie kosmetyki używane są na podrażnienie skóry ? Zastanawiam się właśnie nad tym, co będzie najskuteczniejsze, ponieważ codzienne podrażnienie mojej skóry powoduje, że czuję się bardzo niekomfortowo i mam nadzieję, że coś szybko się zmieni.
|
![]() |
|
![]() |