Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub |
|
|
|||
|
|||
Mój wzrok też robi się coraz gorszy.
|
|
|||
|
|||
Jeśli nie byłaś jeszcze z tą dolegliwością u specjalisty, to najpierw go odwiedź i zapytaj w kwestii zażywania suplementu. Zobacz tutaj jaki doskonały skład ma ten produkt. Sama go stosuję, aby uzupełnić dietę w składniki, które utrzymuję dobre widzenie. Zawiera między innymi luteinę i zeaksantynę, które powinny w organizmie zachowywać odpowiedni poziom.
|
|
|||
|
|||
Można też jeść dużo marchwi
Chociaż z tą marchewką to podobno mit. |
|
|||
|
|||
Warto za wczasu zgłosić się w sprawdzone i pewne miejsce, by dokładnie przebadali wzrok zanim będzie za późno na jakiekolwiek działanie. Polecam przychodnię link, która jest w stanie zdiagnozować każdą przypadłość, ponieważ posiada wykwalifikowaną kadrę oraz przede wszystkim nowoczesne sprzęty, które są w stanie zbadać oczy pod każdym aspektem.
Ostatnio edytowane przez halszka1 : 28-05-2019 o 17:52. |
|
|||
|
|||
Wszystko zależy tak naprawdę od tego kto ma jaką wadę i oczywiście od jego otoczenia, kontaktu z komputerem i w ogole intensywności takiego sztucznego naświelania. Najlepiej własnie jak pisza dziewczyny mieć swojego okulistę co jakiś czas kontrolowac co sie dzieje. Z warszawskich gabinetów to z synem chodzimy do szpitala medicover- on ma swoją panią doktor a ja miałam robioną korektę laserem juz u innego doktora w medicover, ale poziom obsługi i indywidualne traktowanie pacjenta jest zawsze takie samo
|
|
|||
|
|||
Ktoś wie, czy ta marchew naprawdę działa?
|
|
|||
|
|||
no ja mam podobne problemy ze wzroekim i nie wiem już co na to poradzić:/
___ https://prostezeby.com/ |
|
|||
|
|||
To idź do okulisty! To chyba oczywiste.
|
|
|||
|
|||
Może warto pomyśleć o suplementacji? Istnieją specjalistyczne preparaty na poprawę wzroku, na przykład https://www.doz.pl/apteka/p122058-DO...psulki_60_szt.. Myślę, że to może być całkiem dobra opcja.
|
|
|||
|
|||
Ale czy są jakieś dane potwierdzające ich skuteczność?
|