Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub |
|
|
Zarejestruj się | FAQ | Blogi | Galerie | Użytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd |
|
|||
|
|||
A z zimnym powietrzem? To samo?
|
|
|||
|
|||
Zimne powietrze nie działa w ten sposób. Dlatego ja kupuję suszarki z funkcją zimnego nawiewu.
|
|
|||
|
|||
Jeżeli suszy się gorącym powietrzem, to zdecydowanie niszczy się włosy w ten sposób, ale zimne powietrze już tak nie robi.
|
|
|||
|
|||
No to już znamy odpowiedź. Jak suszyć włosy, to tylko zimnym powietrzem!
|
|
|||
|
|||
Jedni mówią, że tak inni zaś, że nie i komu tu wierzyć? W sumie czy to tez zalezy od jakosci suszarki? Bo ja mam z FineFactory.pl taka porzadna troche za nia zaplacilam wiec nie powinna mi niszczyc wlosow... a tak jeszcze na marginesie sa jakies kosmetyki ktore takiemu niszczeniu wlosow zapobiegaja?
|
|
|||
|
|||
Cytat:
Suszarka na pewno w jakimś stopniu osłabia włosy, trzeba je odpowiednio też zabezpieczać przed suszeniem itd. FineFactory ma oczywiście bardzo dobre urządzenia kosmetyczne mam prostownicę z tego sklepu także jak najbardziej polecam. |
|
|||
|
|||
Mam suszarkę babyliss pearl shimmer, ma zimny nawiew, jonizację. Wygląda bardzo elegancko, bo jest w kolorze perły. Włosy po użyciu się nie elektryzują, nie puszą, mogę dosyć szybko wysuszyć moje gęste, długie wlosy.
|
|
|||
|
|||
Warto stosować preparaty chroniące i zabezpieczające włosy przed wysoką temperaturą.
|
|
|||
|
|||
Cytat:
|
|
|||
|
|||
czasami też na włosy fajnie pomagają wszelkie oleje Sama kupiłam taki ena https://cannabefit.pl/index.php/prod...egory/zestawy/ mają dobre ceny i konkretna jakość
|