kobiety.net.pl   
Strona g³ówna   Dom   Kariera   Rodzina   Styl   Zdrowie   Zwi±zki   ¯ycie   Klub  

Wróæ   Klub > RODZINA > Ogólny
Nazwa u¿ytkownika
Has³o
Zarejestruj siê FAQ Blogi Galerie U¿ytkownicy Kalendarz Szukaj Dzisiejsze Posty Oznacz Fora Jako Przeczytane

Odpowiedz

Narzêdzia w±tku Przeszukaj ten w±tek Wygl±d
Stary 21-10-2021, 02:07
Magenta Magenta is offline
Senior Member

Domy¶lnie

Ja z kolei mogê wam doradziæ us³ugi Autoryzowanej Stacji Obs³ugi Samochodów w Lublinie na Prusa https://www.autoserwispzm.pl/serwis-mechaniczny u mnie w 100 % dobrze siê sprawdzili. Na miejscu jest serwis mechaniczny, lakiernia, blacharnia i stacja kontroli pojazdów. Maj± tam dobre ceny i fajny kontakt z klientem, dzia³aj± terminowo no i pracuje tam solidna i rzetelna ekipa.
Odpowied¼ z Cytowaniem
Stary 01-03-2022, 12:04
kacper021 kacper021 is offline
Junior Member

Domy¶lnie

Czy w takim standardowym serwisie samochodowym pomaluj± mi alufelgi za pomoc± farb proszkowych np. https://farbyonline.eu/3-farby-proszkowe bardzo podoba mi siê z³oty kolor i zastanawiam siê jak do tego podej¶æ.
Odpowied¼ z Cytowaniem
Stary 01-03-2022, 13:34
corwin.sheridan's Avatar
corwin.sheridan corwin.sheridan is offline
Junior Member

Domy¶lnie

Korzystanie z us³ug serwisu samochodowego to konieczno¶æ, która czeka ka¿dego kierowcê. Posiadacze samochodów czêsto musz± mierzyæ siê z sytuacjami, takimi jak nag³a awaria, wypadek czy te¿ badanie techniczne. W takich chwilach przydaje siê profesjonalna diagnostyka i kompleksowy przegl±d.

Stary 31-05-2022, 11:29
rzetelna rzetelna is offline
Senior Member

Domy¶lnie

Sporo jest takich salonów, wiêc na bank znajdziesz co¶ w swoim mie¶cie. Pamiêtaj jednak, ¿eby nic nie kupowaæ na si³ê. Zawsze mo¿esz skorzystaæ z Comfortcar - wypo¿yczalnia samochodów Poznañ Ja sama bardzo regularnie z nimi podró¿ujê.
Odpowied¼ z Cytowaniem
Stary 13-06-2022, 18:16
rozalka99 rozalka99 is offline
Senior Member

Domy¶lnie

Trzeba wybraæ sprawdzony serwis samochodowy, ale o niektóre rzeczy mo¿na samemu zadbaæ. Na pewno latem trzeba pomy¶leæ o karoserii. Silne promienie s³oneczne mog± uszkadzaæ lakier. Je¶li szukacie akcesoriów lakierniczych, to sprawd¼cie ich https://www.dlalakierni.pl/ . Maj± m.in. farby proszkowe, pistolety czy rêkawiczki. Oferta jest bogata, tak¿e warto zerkn±æ.
Odpowied¼ z Cytowaniem
Stary 04-08-2022, 09:00
jozefina15 jozefina15 is offline
Senior Member

Domy¶lnie

Ja mogê poleciæ pomoc drogow± z Poznania. Ostatnio korzysta³am z ich us³ug bo auto mi pad³o w centrum i nie chcia³o odpaliæ. By³a to pomoc drogowa, auto holowanie w Poznaniu Maciej Prosiñski: http://www.pomocdrogowapoznan.pl/ . Polecam w sytuacjach kryzysowych.
Odpowied¼ z Cytowaniem
Stary 21-10-2022, 09:45
wociks wociks is offline
Senior Member

Domy¶lnie

Jednym z lepszych wed³ug mnie jest serwis TIR a mo¿na ich znale¼æ na szlaku komunikacyjnym Wschód - Zachód. Je¶li je¼dzisz tirem zapamiêtaj, czasami takie us³ugi s± bardzo przydatne.
Odpowied¼ z Cytowaniem
Stary 29-06-2025, 17:32
prosacco.kenton's Avatar
prosacco.kenton prosacco.kenton is offline
Junior Member

Domy¶lnie

Korzystanie z serwisu floty samochodowej niesie wiele korzy¶ci dla firm posiadaj±cych pojazdy s³u¿bowe. Przede wszystkim odci±¿a to wewnêtrzne dzia³y od organizowania napraw, przegl±dów czy wymian czê¶ci, co oszczêdza czas i upraszcza codzienne zarz±dzanie flot±.

Narzêdzia w±tku Przeszukaj ten w±tek
Przeszukaj ten w±tek:

Zaawansowane wyszukiwanie
Wygl±d

Zasady pisania postów
Nie Mo¿esz: tworzenie nowych w±tków
Nie Mo¿esz: odpowiadanie na posty
Nie Mo¿esz: wys³anie za³±czników
Nie Mo¿esz: edytowanie swoich postów

vB code jest W³.
U¶mieszkiW³.
kod [IMG] jest W³.
kod HTML jest Wy³.
Skocz do forum

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:23.