|  |  | |
| Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub |  | |
| 
 | |||
| 
 | |||||||
| Zarejestruj się | FAQ | Blogi | Galerie | Użytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane | 
|  | 
|  | Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Ja lubie moja pracę i ostatnio jak robiłam rozliczenie pit, na którym po raz pierwszy była satysfakcjonująca kwota tylko potwierdziłam, że lubie moją pracę. | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   ja czasem swojej nie lubię, ale najważniejsze jest to, że jak idę do domu to już udaje mi się nie myśleć o pracy tylko odpoczywam   | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   Dużą popularnością charakteryzuje się praca w agencjach interaktywnych. Tylko tam trzeba mieć sporą wiedzę popartą doświadczeniem. | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Lubię swoją pracę, jej wykonywanie sprawia mi satysfakcję, mogę wykorzystać wiedzę zdobytą na studiach i to jest fajne   Nie lubię natomiast atmosfery w pracy, dlatego zdecydowanie wolę te dni, w które mogę pracować z domu. | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   ja lubię swoją pracę   super atmosfera i dużo przerw  | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Dużo przerw?? To czym Ty się zajmujesz?   | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Jeżeli chodzi o pracę to szczerze lubię ją - a pracuję jako przedstawiciel handlowy  na początku miałam problem z opanowaniem mojego terminala Honeywell Dolphin 99EX to czasami nienawidziłam go, nazywałam go różnie  na przykład złomek ale dało się przeżyć i teraz działamy wspólnie  ja to jestem noga do nowych technologi:P | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   u mnie też sporo przerw a na przewach rozmowy ze świetnymi ludźmi, czasem sam sobie zazdroszczę   | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   A u mnie to zajob przez całe 8 godzin, wszystko jest tak wyliczone, że nawet nieraz brakuje czasu na spokojne zjedzenie śniadania, czy siusiu, w ogóle nie mam przerwy   | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Lubię swoją pracę, głównie ze względu na atmosferę   Pracuję w małym biurze i zasady są takie, że dopóki wypełniam swoje obowiązki w terminie, mogę sama organizować czas. Czyli mam chwilę i na spokojne ploteczki z dziewczynami i na kawę. Od czasu do czasu dla odświeżenia umysły gram sobie w gry online. Ostatnio na przykład urban rivals (http://dogry.pl/urban-rivals). I fajne jest to, że dopóki wywiązuję się ze swoich obowiązków nikt się mnie nie czepia  | 
|  | |
|  |