![]()  | 
  ||
| Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub | ||
  | 
|||

| 	

|||||||
| Zarejestruj się | FAQ | Blogi | Galerie | Użytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane | 
![]()  | 

| 
		 | 
	Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd | 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

Dawać mu odpowiednią karmę z dobrą ilością składników odżywczych, dużo wody, ewentualnie jakieś mieszkanki witaminowe od weterynarza. 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Dokładnie tak, zgadzam się z tym w zupełności, poza tym ja zadbałam też o jego bezpieczeństwo i kupiłam specjalny GPS dla kota  dzięki któremu zawsze wiem gdzie jest mój pupil 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Przede wszystkim trzeba go należycie żywić bo każda rasa ma swoje potrzeby. Najlepiej tutaj korzystać z produktów producenta Royal Canin który jest liderem jeśli chodzi o karmy dla psów i kotów. Zresztą sprawdź liczbę zadowolonych klientów i będziesz wiedzieć że to najlepszy wybór. 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Chodzić do weterynarza i karmić dobrą jakościowo karmą ja polecam Bozita , karma wysokiej jakosci. 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Polecam zakupić https://www.feliway.com/pl - szczególnie przydatny gdy kot zaczyna się stresować  

![]()  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Przede wszystkim dieta oraz prawidłowa pielęgnacja. Regularne wizyty u weterynarza są podstawą. Musisz też wiedzieć jak przeprowadzić odkłaczanie kota co jest zwłaszcza istotne w przypadku kotów długowłosych. Posiadanie kota to spora odpowiedzialność i dużo obowiązków 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Cytat: 

Prawda, karma jest bardzo istotna dla zdrowia kociaka. Ja dla swojego też zamawiam szwedzką Bozite, nie zawiera sztucznych zapychaczy, gmo czy antybiotyków a kot nie ma po niej żadnych problemów zdrowotnych.  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Przede wszystkim trzeba go odpowiednio karmić. Dobra karma jest bardzo ważna od najmłodszych chwil życia. Ja karmię karmą bez zbóż od Bozity , polecam ją ponieważ ma dobry skład , jest bez żadnych konserwantów i innych syfów. 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Pełna zgoda, podstawą jest dobra karma. My swojemu kotu dajemy Feringa i Animonda, wysokiej jakości karmy bezzbożowe, o dużej zawartości mięsa. Karmy występują w szerokiej gamie smaków, także na pewno wybierzecie jakieś, które wasz kot pokocha. My te karmy kupujemy online Best PetExpert, mają tam dobre ceny i sprawnie realizują zamówienia https://www.bestpetexpert.pl/nasze-zwierzeta/koty Pamiętajcie, że karma musi być podawana rotacyjnie, musi być duża różnorodność, wtedy zwierzaki będą zdrowe. 

|