|  |  | |
| Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub |  | |
| 
 | |||
| 

| |||
| 
 | |||
|   Elektroniczna perkusja? Czego to ludzie nie wymyślą... | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Elektroniczna perkusja nie jest niczym nadzwyczajnym, tylko ludzie nie zdają sobie sprawy z tego jak często jest ona używana   Natomiast polecam pooglądać na internecie laserową harfę - to dopiero wrażenia!  | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Z tego co widzę, to coraz więcej osób robi cuda na szydełku   | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Moim hobby jest gra na instrumentach muzycznych... Na dniach chcę kupić pianino i rozpocząć grę na nim, jednakże zupełnie nie wiem, na wybór którego się zdecydować... Czy moglibyście pomóc mi w wyborze? Zobacz jakie pianina ma do zaoferowania sklep PianoStore i powiedzcie, które podoba się Wam najbardziej. Jeszcze zaznaczę, że cena nie gra roli! Z góry dziękuję za pomoc! | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Ostatnio nie mam czasu na hobby ponieważ szukam pracy i powiem szczerze, myślałam, że będzie prościej. Ja wiem, że dobzre jest mieć dobzre zrobiona CV no i ja tak zrobiłam korzystałam z https://szybkiecv.pl/ i tam się tak szybko robi CV, ogólnie bardzo fajnie. | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   A może poszukiwanie pracy stanie się twoim hobby? | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Ja uwielbiam podróżować! W te wakacje lecę do Australii i musze wam polecić firmę Taringa Property Management. Dzięki niej znalazłam fajne mieszkanko na ten okres za nieduże pieniądze   | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Od niedawna uczę się grac na gitarze, poza tym maluję obrazy, szyję i od czasu do czasu szydełkuję   | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Prawdziwy człowiek renesansu   | 
|  | |
|  |