![]() |
![]() |
|
Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub | ![]() |
|
|
Zarejestruj się | FAQ | Blogi | Galerie | Użytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd |
|
|||
|
|||
![]() Od jakiegoś czasu zastanawiam się nad zrobieniem prawa jazdy. Mąż ma samochód, ale do niedawna zawsze mogłam liczyć na jego pomoc. Ostatnio niestety wyjechał w delegacje i okazało się, że bez samochodu jak bez ręki. Więc zrobienie prawa jazdy jednak by się przydało. I tu pytanie jak wybrać dobrą szkołę? Jak wpisałam w wyszukiwarkę nauka jazdy kat b poznań okazało się, że szkół jest masa. Czy jest tu jakaś Pani z Poznania i jakąś szkołę może polecić? Tak by naprawdę dobrze nauczyli i by udało zdać się za pierwszym razem?
|
|
|||
|
|||
![]() Akurat w Poznaniu znam bardzo dobrą szkołę. To Autodrive . Jak potrzebujesz bardzo cierpliwego i fajnego instruktora to zapisz się do Kuby. Potrafi wszystko wyjaśnić i trenuje z tobą manewry tak długo, aż załapiesz. Ich plusem jest plac manewrowy blisko ośrodka egzaminacyjnego, więc jeździ się po trasach, na które potem zabierze cię egzaminator.
|
|
|||
|
|||
![]() Wybór szkoły jazdy zdecydowanie ma znaczenie. Ja po prostu poczytałabym opinie na temat konkretnych placówek.
|
![]() |
|
![]() |