![]() |
![]() |
|
Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub | ![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Witam, nie wiem który fryzjer bielsko jest naprawdę warty uwagi. Może są tutaj osoby z tego miasta, które doradzą mi z usług którego fryzjera naprawdę warto skorzystać?
|
|
|||
|
|||
![]() A jeśli chodzi o Warszawę to tutaj jak najbardziej mogę polecić Wam, żebyście zwrócili uwagę na studio Inharmony którzy doskonale rozumieją klientów i to na pewno jest podstawą ich sukcesu. Jednocześnie świetne stylizacje i wykonywane koloryzacje. Kolor wychodzi taki jaki chcę i też można liczyć na wskazówki odnośnie dbania o swoje włosy, no i opcja skorzystania z różnych zabiegów, żeby je wzmocnić jak OLAPLEX. Pozdrawiam!
|
|
|||
|
|||
![]() Przez okres, kiedy w pandemii zamknięte były zakłady fryzjerskie, odzwyczaiłem się od wizyt u fryzjera
|
|||
|
|||
![]() Bardzo dużo osób szuka fryzjera i ma z tym problem, ponieważ na rynku jest naprawdę dużo fryzjerów. Myśle, że fryzjerzy bielsko są warci uwagi, ponieważ są profesjonalni.
|
|
|||
|
|||
![]() Pamiętajcie należy dbać o swoje włosy gdy idziemy do fryzjera, tak jak myjemy zęby gdy idziemy do dentysty https://www.stomatologia-makara.pl/p.../higienizacja/ . Powinniśmy dbać o własną higienę nie tylko przed wizytą, ale zawsze, ponieważ wiele ludzi na nas patrzy przez pryzmat naszej higieny osobistej.
|
|
|||
|
|||
![]() Cytat:
Wiola, a wiesz że są systemy Olaplex do użytku domowego? Równie skuteczne co w zakładzie fryzjerskim. Ale w lepszej cenie ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Wiecie może, jaki jest dobry barber we Wrocławiu? Chciałam iść z synem do fryzjera, który będzie się znał na fryzurach dla mężczyzn, w końcu w szkole trzeba wyglądać dobrze
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Łapcie link do tej aplikacji - https://play.google.com/store/apps/d...jeanlouisdavid .Warto ją pobrać, bo jest darmowa, a można dzięki niej szybko i sprawnie zapisać się do fryzjera w wybranym przez siebie mieście. Ja korzystam z niej od jakiegoś czasu i uważam, że jest dużym ułatwieniem.
|
![]() |
|
![]() |