kobiety.net.pl   
Strona główna   Dom   Kariera   Rodzina   Styl   Zdrowie   Związki   Życie   Klub  

Wróć   Klub > DOM > Ogólny
Nazwa użytkownika
Hasło
FAQ Blogi Galerie Użytkownicy Kalendarz Szukaj Dzisiejsze Posty Oznacz Fora Jako Przeczytane

Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten wątek Wygląd
Stary 01-04-2026, 11:37
radosna radosna is offline
Senior Member

Domyślnie Oprogramowanie dla biznesu

Ostatnio coraz częściej zastanawiam się nad tym, czy standardowe rozwiązania w firmie faktycznie wystarczają i trafiłam na oprogramowanie na zamówienie. Wydaje mi się, że przy bardziej złożonych procesach takie podejście może naprawdę pomóc w dopasowaniu wszystkiego do konkretnych potrzeb. Zastanawiam się tylko, jak wygląda cały proces — od pomysłu po wdrożenie — i czy to jest mocno skomplikowane. Może ktoś ma doświadczenie i może coś powiedzieć?
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 28-05-2026, 14:45
jurasekl22 jurasekl22 is offline
Senior Member

Domyślnie

Coraz więcej firm szuka sposobów na automatyzację procesów bez konieczności budowania wszystkiego od podstaw. Ostatnio trafiłem na ofertę platforma low-code nAxiom i widzę, że pomaga tworzyć dedykowane oprogramowanie oraz usprawniać procesy biznesowe. Co o tym sądzicie?
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 25-06-2026, 09:18
OlaK OlaK is offline
Senior Member

Domyślnie

W naszej firmie od dłuższego czasu szukaliśmy rozwiązania, które pozwoliłoby lepiej połączyć zarządzanie kadrami, finansami i procesami biznesowymi. Podczas analiz trafiłam na https://teta.unit4.com/pl/pakiet-teta i muszę przyznać, że zakres możliwości zrobił na mnie bardzo dobre wrażenie. Dobrze przemyślany ekosystem wspierający codzienną pracę przedsiębiorstwa. Warto poświęcić chwilę na zapoznanie się z tym rozwiązaniem, szczególnie jeśli firma stawia na rozwój i automatyzację procesów aby stale podnosić wydajność pracy.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 12-08-2026, 09:51
enigma enigma is offline
Senior Member

Domyślnie

Podoba mi się pomysł, żeby AI zajęło się tą częścią pracy, której większość osób po prostu nie lubi. AI Timesheets TimeCamp https://www.timecamp.com/ai-timesheets/ zbiera informacje o tym, czym zajmujemy się w ciągu dnia, rozpoznaje powtarzające się schematy i na tej podstawie przypisuje czas do konkretnych projektów. Co ważne, użytkownik nadal ma kontrolę nad wynikiem – może wpis zaakceptować, edytować, podzielić, połączyć albo odrzucić.
Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten wątek
Przeszukaj ten wątek:

Zaawansowane wyszukiwanie
Wygląd

Zasady pisania postów