Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub |
|
|
||||
|
||||
Wakacje ;)
Witam. Gdzie warto jest Waszym zdaniem wybrać się na wakacje ?
|
|
||||
|
||||
W Krakowie jest przepięknie - moim zdaniem jedno z najładniejszych miast w Polsce i każdy powinien wybrać się tam chociaż raz
HOteli jest sporo, najciekawsze posiada grupa Accor: http://www.accorhotels.com/hotel-dir...tel-krakow.htm . WYnajmij sobie koniecznie coś w centru ponieważ to właśnie w śródmieściu znajduje się największa liczba ciekawych zabytków, które warto jest zobaczyć. Pozdrawiam. |
|
|||
|
|||
Ja w tym roku chciałam pojechać na wakacje do Norwegii do mojej przyjaciółki, bo Norwegia jest przepiękna... ale znajomi namówili mnie na Chorwację i tam właśnie jedziemy pod koniec czerwca, planujemy pojechać w ciemno, ale nie wiem czy to dobry pomysł..
____________________ Czy nas jeszcze pamiętasz adwokat gdańsk z niskich cen! Ostatnio edytowane przez Kera1288 : 21-05-2014 o 14:07. |
|
||||
|
||||
Hej
Myslę, że to zly pomysł poniewaz w sezonie turystycznym jest oblężenie. Bardzo zatłoczone są np. Istria, Krk, Riwera Makarska czy Rab.
Co innego poza sezonem, wtedy noclegi znalezione na miejscu mogą być duzo tańsze niz znalezione online. |
|
|||
|
|||
no ja obowiązkowo muszę wybrać się nad morze.
tydzień w jakiejś ładnej miejscowości i naładuję akumulatory na cały rok |
|
|||
|
|||
To zależy, czy myślimy o wakacjach w kraju, czy za granicą. W kraju zawsze i wszędzie będę polecać Tatry, pensjonaty w Zakopanem są świetnie przystosowane dla rodzin z dziećmi, a atrakcje, jakie oferuje to miasto, są odpowiednie dla osób w każdym wieku. Nawet jeśli ktoś nie lubi chodzić po górach, to warto wybrać się do Zakopanego, bo przecież można to miejsce potraktować jako miejscowość wypoczynkową z pięknymi widoczkami dookoła
|
|
|||
|
|||
A co myślicie o Rodos?
|
|
|||
|
|||
o ja cie, wy już o takich rzeczach myślicie? przecież dopiero była majówka i się leniuchowało ja bym chciała gdzieś daleko od dużych miast wyjechać, gdzie będzie cisza i spokój o zgiełku, informacji, po prostu głucha dzicz.
____________________ My mamy takie ceny klinkier każdego zadowolimy! Ostatnio edytowane przez ONECLAUD80 : 30-06-2014 o 12:04. |
|
||||
|
||||
My w tym roku jedziemy do Włoch
|
|
|||
|
|||
Włochy... cudownie... mi też marzy się pobyt we Włoszech, może w przyszłym roku uda się nam tam pojechać, bo w tym roku pozostaje polskie morze, no cóż tak jakoś to po prostu wyszło, ale mam nadzieję, że pogoda dopisze i dzieciaki będa miały pomimo wszystko mega frajdę
____________________ Dobry zwyczaj http://www.juventas.pl najpiew sprawdz! Ostatnio edytowane przez Bolebor1682 : 08-08-2014 o 12:06. |