![]() |
||
| Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub | ||
|
|||
|
|
||||
|
||||
|
Co sądzicie o akcji charytatywnej "Bajkowy efekt domina"? Ostatnio jest o tym głośno, nawet widziałam, że książeczka z płytą sprzedawana jest w kioskach ruchu.
Dla niewtajemniczonych powiem, że to książeczka edukacyjna z audiobookiem z bajkami. Czytają je dzieciaki i znane osoby takie jak Piotr Fronczewski, Agnieszka Dygant, Beata Pawlikowska, czy Szymon Majewski. Doczytałam w sieci, że dochód jest pomocą dla chorych dzieci z fundacji radia ZET. Podobają się Wam takie akcje? Według mnie powinno być ich więcej w tym wielkim i okrutnym świecie. |
|
|
||||
|
||||
|
Ja jestem jak najbardziej za. Coś jest w tym, co piszesz, że takie akcje są potrzebne w tym okrutnym świecie
Ale chyba akcja nie najlepiej rozreklamowana, skoro dopiero teraz o niej słyszę (albo po prostu to kwestia mojego nieogarnięcia i oderwania od rzeczywistości ).Na pewno poszukam, zwłaszcza że napisałaś, że można w Ruchu dostać. Mam akurat jeden po drodze z pracy (uroki wsi )PS. Okładka jest przeurocza: ![]()
|
||||
|
||||
|
Faktycznie nie jest dobrze rozreklamowana, a to źle
słyszałam tylko parę razy w radio, a o takich tematach powinno się rozmawiać więcej i częściej ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Ogólnie zawsze jestem za tam, gdzie akcja charytatywna jest faktycznie charytatywna
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Dużo jest teraz takich akcji charytatywnych w całym kraju i nie wiadomo gdzie te pieniądze dawać
_____________________________________ Do kiedy trzeba sie rozliczyc w uk |
|
|
|||
|
|||
|
Bardzo lubię wszelkie akcje charytatywne, zwłaszcza te, łączące przyjemne z pożytecznym. Z tego co piszesz w całym przedsięwzięciu pojawia się jeszcze funkcja edukacyjna a to już totalny odlot
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Takie rzeczy co wy tutaj dajecie są naprawdę doskonałe, jak dla mnie. Takie rzeczy są naprawdę świetne.
______________________________________ Marketing szeptanty - Poznań |
|
|
||||
|
||||
|
Wspaniałe rzeczy wy tutaj dajecie. Jak dla mnie to jest naprawdę doskonała sprawa w mojej opinii. Takie rzeczy to jest naprawdę wręcz opcja świetna teraz.
________________________________ Tematy licencjatów - Dietetyka |
|
|
||||
|
||||
|
Doskonałe rzeczy wy tutaj dajecie. To jest opcja w moim przekonaniu to jest opcja naprawdę doskonała wręcz sprawa.
__________________________________ https://praceturystykairekreacja.edu...-magisterskie/ |