![]() |
||
| Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub | ||
|
|||
|
|||||||
| Zarejestruj się | FAQ | Blogi | Galerie | Użytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
Hej. Potrzebuję jakiejś wiedzy w pigułce o czym pamiętać podczas wykańczania wnętrz pod klucz. Może być artykuł, może być wasze doświadczenie. Nie chciałabym niczego pominąć.... Z góry dzięki
|
|
|
|||
|
|||
|
Cześć. Akurat nie tak dawno sama czytałam jeden artykuł, gdzie wydaje mi się, że jest to dokładnie opisane. Podsyłam: https://okejremont.pl/poradnik/o-czy...trz-pod-klucz/
|
|
|
|||
|
|||
|
Zaczynamy powoli planować odświeżenie strefy sanitarnej i przeglądam inspiracje z matowym wykończeniem ścian i podłóg. Wpisałam w wyszukiwarkę płytki gresowe łazienkowe i trafiłam na stronę marki Tiles, gdzie wybór formatów jest naprawdę spory. Ewentualnie planuję skorzystać z ich oferty w wakacje. Doradzicie, czy wielki format jest trudny w docinaniu?
|
|
|
|||
|
|||
|
ja bym przede wszystkim dobrze zaplanowała kuchnię i rozmieszczenie gniazdek, bo później najtrudniej to zmienić. warto też wcześniej wybrać sprzęty AGD, żeby wszystko było odpowiednio dopasowane do zabudowy. u mnie sprawdziły się urządzenia Whirlpool i dzięki temu stolarz od razu mógł przygotować meble pod konkretne wymiary.
|