![]() |
||
| Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub | ||
|
|||
|
|||||||
| Zarejestruj się | FAQ | Blogi | Galerie | Użytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
Urządzam zaplecze w nowym lokalu gastronomicznym i zastanawiam się nad wyborem odpowiednich mebli roboczych do kuchni. Zależy mi na czymś praktycznym, trwałym i łatwym do utrzymania w czystości. Gdzie najlepiej szukać stołów i wyposażenia ze stali nierdzewnej (koniecznie dobre ceny i pomocna obsługa klienta)?
|
|
|
|||
|
|||
|
Przy profesjonalnej kuchni stoły robocze ze stali nierdzewnej to podstawa, dlatego warto dobrze dobrać ich rozmiar i konstrukcję. Przeglądałem ofertę Invest Horeca https://investhoreca.pl/c/2007/stoly...onomiczne.html i mają tam spory wybór modeli, między innymi stoły przyścienne i centralne YATO oraz różne warianty ROYAL CATERING. Fajnie, że można dobrać wersję z półką, bez półki albo z dodatkowym rantem.
|
|
|
|||
|
|||
|
Przy planowaniu kuchni warto też zwrócić uwagę na rozmieszczenie wszystkich stanowisk i zostawić odpowiednią ilość miejsca do swobodnego poruszania się. Dobrze przygotowany układ pomieszczenia może później znacznie ułatwić codzienną pracę całego zespołu.
|
|
|
|||
|
|||
|
u mnie super sprawdzają się stoły gastronomiczne z półką YATO YG 08990, bo dodatkowe miejsce na dole pozwala wygodnie przechowywać potrzebne rzeczy podczas pracy. W kuchni gastronomicznej liczy się dobra organizacja przestrzeni, a takie rozwiązania mogą naprawdę pomóc utrzymać porządek na stanowisku.
|