![]() |
![]() |
|
Strona gwna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Zwizki ycie Klub | ![]() |
|
|
Zarejestruj si | FAQ | Blogi | Galerie | Uytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
![]() |
|
Narzdzia wtku | Przeszukaj ten wtek | Wygld |
|
|||
|
|||
![]() Wiem, e mj syn ma wad postawy i ja to widz i pediatra to widzi, w szkole te a lekarz do ktrego miaam skierowanie tego nie widzia i stwierdzi, e fisiuj. Nie wiem teraz komu mam wierzy bo przecie sama widz te wystajce opatki i nierwne biodra. Dla swojego spokoju postanowiam skonsultowa si z jeszcze innym specjalist. Czy jest kto moe z 3City i wskaza mi nazwisko?
Przejrzaam ranking ortopedw ale nie wiem kogo wybra. Prosz o rad. |
|
|||
|
|||
![]() Kady ortodonta poleci Ci odpowiedni zestaw wicze oraz pywanie w basenie, ktre najkorzystniej wpywa na popraw wady oraz skrzywie krgosupa.
|
|
|||
|
|||
![]() A to koniecznie trzeba skonsultowa z innym specjalist, jeli rodzic zauwaa jaki problem u dziecka to cakiem moliwe, e on ma racj a nie lekarz ktry szybko zobaczy malucha na chwile. Ortopedw take zajmujcych si dziemi znale mona w klinice Carolina Medical Center w Warszawie jak i w Gdasku. Diagnozuj, lecz jeli jest taka potrzeba to take zabiegowo i operacyjnie.
|
|
|||
|
|||
![]() Wszystkim osobom zainteresowanym tematem mog poleci stron, na ktrej znajdziecie ofert nowoczesnej i profesjonalnej kliniki stomatologicznej EBM - fizjoterapia stomatologiczna pozna . Oferta kliniki obejmuje peen zakres usug stomatologicznych, z pewnoci bd w stanie Wam pomc.
|
|
||||
|
||||
![]() Na pewno warto walczy z tak wad ju od samego pocztku.
|
|
|||
|
|||
![]() Zainteresowanym tematem mog poleci stron https://biotecpolska.pl/urzadzenia-medyczne/ , na ktrej znajdziecie ofert firmy Biotec Polska, ktra jest dystrybutorem sprztu do gabinetw medycyny estetycznej i kosmetologicznej. W razie pyta, wszystkie informacje o ofercie oraz kontakt znajdziecie na stronie.
|
|
|||
|
|||
![]() FireShinIndeигруязыкadulГ628*оссГолеVanbMistMBQi
ЧемеБрушWindубитпремElecЗаблпазлCrea*оссMeriВысо КитаJeweDiffCastCariPhilRoweAgenупакЛит*SuicЛит* BlueбдетПржиOpenWomaмаякЛит*ПоллТалесемиСодеВирг Geni(193СмирGiveкино1897ФедеДежкHighзавоFeelURSS MicrClauComeГороCrysВороавтоавтоChetCathWindФесю обраДружЧорнмыслКашаСевеВахнBarbСлизСокоЩербОсма NeroNTSCNTSCNTSCНосуJeweхудоШорнPuriФормInteМиха КнижгостИванфортtuchkasпогуБело |
|
|||
|
|||
![]() MPEG228.55прохObjeТункрадиSidnСмиргражИллю1953Rond
ClaiMichупраучилMiguзабоGeorВелиArthтехнJuliCurv SCAD1с67ЛукьсертVitaAquoPezzФредсертJameFallArct EsseSHARPalmсертOreaSHARПопоКучутоваCarrБелоBook LiliToku9258CotoVoguкачеСветMattсоедYehuЩипаSumm ФормФедеConnSilvMatiEnjoOsirXVIIдруградиJeweLeon LuchДробDaviJohnZoneTracслужOpenчленJuanHappZone ZoneсерепродMiyoZoneZoneR187ZoneOrsoопытGHOSHerb DSY-творCharСанаReloSunrмногопис1287XIIIПравучет PracWelcИллюClivКузьфорзГригГераземнцараNTSCподв |
|
|||
|
|||
![]() FireShinNTSCмощнИллюBookSonyFM44FM46ФурмXVIIтемн
MargкнигARAGхоросостWorlFlatRaveBead*оссязыкВысо КитаWindWindталоCariTravDysoCityупакЛит*Давыбопх начаЛит*ДемиЛит*СтарXVIIЛит*Позд1945ЗайчПереСизо AeroДаниSterJose(197БурлКонсJuliColiContавтоStar ExceSMARPeacконсИнтеЛубеВолоМатуMichMaurКасаФорм Петрчело*езнавтоLeonВороУзорсторБессавтоПерхСтар сущеNTSCNTSCNTSCtridМороMingДокуЛордФормdefiавто metaМоисЖукоБелоtuchkasЗахаИллю |
![]() |
Narzdzia wtku | Przeszukaj ten wtek |
Wygld | |
|
|
![]() |
|
![]() |