|  |  | |
| Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub |  | |
| 
 | |||
| 

| |||
| 
 | |||
|  Drukarka? Hej, jakie drukarki polecacie? Chodzi mi o takie, które przeżywają spokojnie wiele lat, nawet używane codziennie po kilkadziesiąt razy. | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   a moze hp? moja kolezanka bardzo sobie chwali te firme | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   no to takie drukarki na pewno tanie nie są, bo wiadomo że cena = jakość | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Ja polecam drukarkę Epson, wydaje mi się, że będzie najlepszym rozwiązaniem. Ja mam taką Epson i jest idealna do domowego druku w dużych ilościach. System ITS , a do tego długa gwarancja. | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   To zależy od tego do czego jest ci potrzebna drukarka, czy ma byc laserowa czy atramentowa itp. | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Na pewno potrzebujesz jakiejś lepszej, domyślam się że do jakiegos biura. ;p Takze też przygotuj się na taką ewentualność gdzie będzie ci potrzebny namiar na serwis hp Poznań.   | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   U nas też sprawdza się drukarka Epson. Rewelacyjna w druku kolorowym i czarno-białym , dużo drukujemy dla dzieci i dla nas i nigdy nas nie zawodzi ta drukarka. | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Drukarka jak dla mnie może być Epson, bo wybór mają szeroki i do tego wszystkiego sprawdzają się zawsze takie drukarki w tanim druku i bez awaryjnym bo dopełnia się samemu w łatwy sposób a nie używa się tonerów , z którymi ma się potem problem. | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   mamy ten model https://www.skynet.pl/officejet-6230...er-e3e03a.html od roku również zamawiany w tym sklepie. Urządzenie sprawdza się rewelacyjnie, bardzo dobry wybór. Polecam | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Żaden sprzęt nie będzie w dzisiejszych czasach w 100% pewny. Lepiej więc wybierz taką drukarkę, której eksploatacja nie będzie bardzo droga. Ja kupuję zamienniki na stronie https://artjet.pl i jestem z nich zadowolona. Możesz więc tam się śmiało rozejrzeć za takimi tuszami. | 
|  | |
|  |