![]() |
![]() |
|
Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub | ![]() |
|
|
Zarejestruj się | FAQ | Blogi | Galerie | Użytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd |
|
|||
|
|||
![]() Hej wszystkim
![]() |
|
|||
|
|||
![]() tych sklepów z meblami jest tak dużo, że czasem faktycznie trudno zdecydować się na jedną konkretną ofertę. Jeśli chodzi o ten sklep to nie wypowiem się bo nie kupowałam nigdy u nich. Oni działają tylko w sieci czy mają też jakiś sklep stacjonarny?
|
|
||||
|
||||
![]() A masz może na myśli jakieś konkretne meble? Jeśli potrzebne jest Ci łóżko do sypialni, czy inny mebel, który powinien charakteryzować się wysoką jakością wykonania, to nie ograniczaj się jedynie do jednego sklepu / producenta. Czasami lepiej poświęcić nieco więcej czasu na poszukiwania, niż się później rozczarować.
![]() |
|
|||
|
|||
![]() dom meblowy znajduje się w Zielonej Górze ale jak najbardziej mozna też składać zamówienia internetowe
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() dzięki za info! No ja właśnie szukam czegoś co starczy na kilka dobrych lat, nie chce kupować w typowych sieciówkach bo z doświadczenia wiem, ze z jakością bywa niestety różnie ;/ a tu i cenowo wygląda to bardzo rozsądnie.
|
|
|||
|
|||
![]() dokładnie tak
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Ja ostatnio zamawiałem tam kilka mebli i wszystko sprawnie i szybko doszło. Dobrze zabezpieczona paczka i wszytko było jak należy
![]() |
|
|||
|
|||
![]() ekstra, bardzo Wam dziękuje za informacje
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() chciałam tylko wspomnieć, że meble zamówilismy w domu meblowym państwa Burzyńskich
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |