![]() |
![]() |
|
Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub | ![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Cześć, zamierzam otworzyć niewielki sklepik z własnoręcznie szytymi ubraniami - zawsze to lubiłam, a szycie jest moim zawodem i pasją od kilku lat. Chciałabym zapytać się Was, jak to jest z zarządzaniem projektami unijnymi tzn. wiem, że wiele się zmienia w tym zakresie, są różne programy i formy dofinansowania, jednak nie mam większego pojęcia o tym niestety
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Nie mogę nic tutaj wymyślić. Jak coś mi przyjdzie do głowy to dam znać.
|
||||
|
||||
![]() Takie dofinansowania są bardzo potrzebne.
|
|
|||
|
|||
![]() Witam. Odważyłaś się na duży krok! Gratulacje. U mnie jeszcze wszystko jest w fazie planów. Jestem w trakcie tworzenia biznesplanu i mam pełne ręce roboty. Niektóre produkty mam już wprawdzie wybrane np. metki do odzieży firmowe https://www.topsmycze.com.pl/produkty/metki-odziezowe. Zamierzam szyć odzież, chociaż początkowo rozważałam też torebki.
|
|
|||
|
|||
![]() A czy wiecie o tym, że w prowadzeniu własnej firmy może Wam pomóc jakiś dobry, doświadczony trener biznesowy? Z tego, co wiem, tego typu usługi świadczy na przykład Pani Iwona Firmanty. A może ktoś z Was miał już z nią kiedyś do czynienia i chciałby podzielić się opinią?
|
![]() |
|
![]() |