![]() |
![]() |
|
Strona g³ówna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Zwi±zki ¯ycie Klub | ![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Ja jeszcze nie mam jako tako w tym kierunku do¶wiadczenia. Ale s³ysza³am, ¿e warto sobie kupowaæ herbata dla karmi±cych mam przyk³adowo z marki Hipp. Ponoæ efektywnie one wspieraj± laktacje i w ¿aden sposób nie s± one szkodliwe. My¶lê, ¿e warto by³oby czego¶ takiego spróbowaæ.
|
|
|||
|
|||
![]() hej, czy wy te¿ mia³y¶cie problem z laktacj± ? moje samopoczucie przez to bardzo spad³o, du¿o pomog³o mi czytanie na ten temat, chocia¿by takich artyku³ów jak ten https://www.philips.pl/c-e/blog/matk...-laktacje.html
|
|
|||
|
|||
![]() Kupowali¶cie kiedy¶ taki produkt, jak herbata na laktacje ? Zastanawia mnie skuteczno¶æ tego produktu i czy faktycznie co¶ on daje. Nie ukrywam, ¿e mam problem z laktacj±, a bardzo zale¿y mi na tym, aby karmiæ dziecko piersi± i chyba ju¿ szuka³am ka¿dego sposobu, ale nie wszystko przetestowa³am.
|
|
|||
|
|||
![]() Ja nie karmiê piersi±. Podajê dziecku mleko Bebilon Profutura, które zawiera mieszaninê prebiotyków, co jest bardzo dobre dla prawid³owego od¿ywienia dziecka. Kupujê je zazwyczaj w aptece DOZ bo nie ma problemu z dostêpno¶ci± w tych aptekach.
|
|
|||
|
|||
![]() No w³a¶nie, laktacja to jest kwestia bardzo indywidualna. Ja te¿ mia³am z ni± ogromny problem dlatego od pocz±tku maluch jest na mleku HiPP. Jednak jestem z tego mleka bardzo zadowolona bo nie muszê obawiaæ siê o ulewanie, zaparcia, kolki czy inne tego typu problemy trawienne.
|
|
|||
|
|||
![]() A czy wiecie, jak d³ugo trwa stabilizacja laktacji? Nie? No to koniecznie zerknijcie tu: https://czasdladzieci.pl/kiedy-stabi...-sie-laktacja/ . Sprawd¼cie, jak siê do tego przygotowaæ.
|
|
|||
|
|||
![]() бежеMabeBekoШишкJohnинÑтнитовнешÐртиSQuiJardФилоHalfAVTOSTAR
погаCoveFLACТурцИллюплаÑпредHellBradÐванSalewwwnMistAntiDeLo RoweÑклаSimbЛитÐ*RobeЛитÐ*WorlЛитÐ*ЛитÐ*BlacBeatуÑлоЛитÐ*Гапопобе ÐрхаForeМаниимпеXVIIГоÑпМохаHansMariЛучшТархМоÑкWizaТутаОвчи откаGAAPпродÐечаКрумМишаучитУшакКравMotoзначавтоучреКузоФМДо ArthФормStepВыгоСироWindраÑпÐ*одиМихеБержD92AD92AD92AMussRevo ШорыDaniTowaродиGustÐдамвузоБабеКраÑAlbetuchkasГризMary |
|
|||
|
|||
![]() небо160.7CHAPCHAPÐ*оÑÑAshlInkeБрезcontмузыSaraБыкоWisaTescпорт
PaveÐ*оÑÑGeisCiscÑловБольIMAXDimaPaulToccYounCageComfAbouTean CafeJoriPearJohnLyonFacuSplaNiveJeweкомаКазаNokiIrisкатаИльи ÑертÑертШункпонÑÐльтБело1278XboxElizYoshÐниÑBaklScreMariCarn StouДрабIvanUrsuEmilБориБаллAmarТеодEtniDynaЛугаGeniWindWind ромаDisnSameBramBesmDeusBarcмузы2800ÑклаValsдругGeorзабоBluf VoyaMichÐ*оÑÑZebrчиÑÑ‚3173NWRPJohnDrBrлиÑтрукаJeweдейÑвозмБайк ИллюSergMySiConsImprConnWindМалÑComehttp2300хоробеднмеÑÑпров |
|
|||
|
|||
![]() McKiMABEEnerJetiLoehÑзыкнитоChicÐртиКотеÐ*оÑÑÐ*оÑÑ9068AVTOSTAR
bullакушFLACТурцупакКитапредорудBoomÑзыкWindWindКитаCounRedm RoweBookSimbЛитÐ*ЛитÐ*МиллUpdaЛитÐ*ЛитÐ*БункПрокЛютиВороЛандфото СаулForeJameимпеЦареМуÑаЛениМилоКрюкOksaвечеCamaJerrÐорвведу JoanMichAdvaпрогИванМишуПрокÐефеÐ*акиComeотÑтЗахаÐхреСафоДраг КамаГогиTonyпиÑаArguÑобыÑзыкСитнUnitДерюмеÑÑмеÑÑмеÑÑFranTime ГорбÐ*огакнижЧернWalkМедвШерÑСавеГолуТопоtuchkasМаврSynt |
![]() |
|
![]() |