![]()  | 
  ||
| Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub | ||
  | 
|||

| 	

|||||||
| Zarejestruj się | FAQ | Blogi | Galerie | Użytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane | 
![]()  | 

| 
		 | 
	Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Hej kobitki. Chciałam Wam polecić fajną restaurację w Warszawie. Instalacje Art Bistro to mega klimatyczne miejsce idealne na spotkanie i ploteczki z przyjaciółką. Bardzo dobra kawka i duża oferta deserów i nie tylko. Polecam zajrzeć tam każdemu. 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Ja z kolei polecę najlepszą (oczywiście moim skromnym zdaniem  

), czyli Mokotowska69, chyba nigdzie nie jadłam tak dobrych ostryg! | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

A ja lubię Regina Bar na Koszykowej. Jak jest tu jakaś fanka "Seksu w Wielkim Mieście" to musi się wybrać, bo mają tam drinki Carrie i Samantha  

![]()  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Nie byłam i nie zamierzam jechać do stolicy, ale za to Wrocław, Kraków, te kąty chętnie odwiedzę. I powiem Wam szczerze, że mamy przecież taką możliwość, żeby odwiedzić pub wrocław The Winners Pub. Mój mąż na pewno się na to pisze, bo jest zainteresowany sportem, a tam można oglądać mecze i inne sprawy, konsumując posiłki. A prawdę mówiąc, też go kuszą wielkie steki, jakie są tutaj serwowane  

. | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Jeśli szukacie ciekawego miejsca w Warszawie to wybierzcie się do Instalacje Art Bistro. Mają bardzo dobre jedzenie i fajny klimat w środku. 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

W przypadku kiedy jesteście na etapie poszukiwań profesjonalnego wsparcia w zakresie znalezienia odpowiedniej restauracji dla siebie, gdzie będziecie mogli się wybrać w wolnej chwili, bądź po prostu sobie coś zamówić to polecam spróbować nowych smaków jak na przykład kuchnia Turecka i tutaj śmiało podrzucam do sprawdzenia w Warszawie https://www.osmania.pl/ mój ulubiony lokal gdzie zjecie naprawdę smacznie (i jestem przekonana, że też systematycznie wracając). 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Chciałabym aby nasza restauracja była najlepsza w stolicy ale jeszcze musimy sobie wyrobić bardziej markę. Dlatego właśnie robimy remont lokalu i będziemy kupować nowe garnki do gastronomii . Oczywiście nie tylko, bo w sklepie gastromania.pl jest kompleksowe zaopatrzenie i można zamówić dosłownie wszystko, co jest potrzebne z wyposażenia. 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

A wy co o nich myślicie? 

| 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

W warszawie jest sporo naprawdę dobrych restauracji. 

|