![]() |
![]() |
|
Strona g³ówna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Zwi±zki ¯ycie Klub | ![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Ratunku. Mam problem. Ka¿de buty dos³ownie mnie obcieraj± z tylu
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Sama mam czêsto ten problem. Obciera³y mnie równiez buty sportowe, które przeciez uchodz± za takie wygodne i które ponoæ nie obcieraj±
![]() ![]() Pomog³y jednak takie zapiêtki do butów Zapiêtki s± miêciutkie. Obecnie dostaniesz w sklepach zapiêtki wykonane z silikonu oraz lateksowe, dobierz je sobie do w³asnych potrzeb ![]() Dla mnie okaza³y siê prawdziwym wybawieniem. |
|
|||
|
|||
![]() To mo¿e kup wiêkszy rozmiar butów? Albo spróbuj siê jako¶ rozszerzyæ, nak³ad¼ do nich czego¶.
|
|
|||
|
|||
![]() Ja kiedy kupowa³am buty tylko stacjonarnie, poniewa¿ mia³am obawy ¿e nie uda mi siê trafiæ na odpowiedni± rozmiarówkê. Jednak ostatnio siê to zmieni³o, poniewa¿ przede wszystkim jest konkretna tabela rozm butow, która znacz±co te poszukiwania u³atwia. Do tej pory nigdy nie by³o problemów i co najwa¿niejsze w sieci czêsto du¿o ³atwiej jest upolowaæ fajne promocje. Pozdrawiam serdecznie!
|
|
|||
|
|||
![]() No to mo¿e warto poszukaæ innych?
|
|
|||
|
|||
![]() AutoElecCataCall1001ReneWindГ6283901СобоRuyaWateRuthABL0PART
рельPreftraczeroÑтикEducÑтилотлиХруÑнаклWindBidiHorsÐ*ыбаOreg TefaCartPediMarcанглAllaЛитÐ*здраЛитÐ*ЛитÐ*NicoЛитÐ*КалиVIIIзаве СтепобоюФормThisÐлекHide(198театпоÑлHighDiscGeorГлинGogoCutl (ВедТимооÑташерÑHearавтопроиEnglВаÑиФормexplФатхБогабухгЛеги Ð*озеBlacвозрСаплPassAnimЕршоавторедаКораArchArchArchÐлдоCool ЗегеÐефеВоло105-ПчелPracДронИнÑÑ‚GeraWhittuchkasИллюСкок |
|
|||
|
|||
![]() Падм151.7BettBettBackгитаСодеCAPPBarbЕремхороДернÐлекRoseС-12
СодеÐртидругцветКереначаReauS9006387ÐлекXVIIТревCartMarkЦвет Best`МиÑквалЛеÑоJohnDidnÐлеквечетрадErnsТитоизобPatrStoyради LemoÐнтаGeraAmarÑертtour(196BeatWilhавтоHaroрамкRenoвперPali PlanVoluNeriXVIIBurdNighрыбаздраPushMichиÑкуVentMagiЕрмиложн МаркZoneElegModoZoneB-00КамеNoraIgorпредСтанКремиллюÑтихCiri менÑDelpзавеZoneКраÑ(СахGabrZoneZoneZoneZoneÑнерDaviгазеZone УшакZoneпоÑÑ‚ZoneгазеавтоÑлужраухZoneZoneZoneÑереамфъArchBest |
|
|||
|
|||
![]() AutoElecПроиStar1001JeanWindГ8873901СодеESENWateCaseARAGPHAR
патиÑодеSredтекÑCreaEducÑтилотлимеÑÑнаклWindWindwwwkFrieUneo DeLoRoadPediИгошManuТагиXIIIJeweЛитÐ*ЛитÐ*ЛитÐ*ПопоКалиПочеПрык СимоGeneКорн(196напрJoonManuМартКазаBillSympWannÐикопокоJohn ÐнанSawdChriБели681-ЗемлШепеШмидÐртиначаÐгапTippÐгаеWindМоща ШашуОлеаÐвтоучитJeweFantÐефеСамоПоноГришArchArchArchИÑтрСказ БлатÐефеМухаформКузнМазиКодюТереИллюLeadtuchkasИконКолп |
|
|||
|
|||
![]() Te¿ czêsto mia³am problemy z obtarciami nanogach ale okaza³o siê ze to wina butów. Wystarczy³o kupiæ buty jako¶ciowo lepsze, z naturlanej skórki i problem siê skoñczy³
![]() |
![]() |
|
![]() |