![]() |
![]() |
|
Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub | ![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() cześć kochane! polećcie mi proszę jakiś fajny kosmetyk do opalania. mam już dosyć mojej bladej skóry, na solarium wybrać się nie da, a mi się marzy skóra muśnięta słońcem. coś dobrego co plam nie zostawia
|
|
|||
|
|||
![]() Dołączam się do pytania, bo kupiłam w zeszłym miesiącu opalacz w drogerii i same plamy mi po nim wyszły i straszny zapach był. Coś lepszego bym potrzebowała
|
|
|||
|
|||
![]() Hej dziewczyny, jestem w stanie poradzić coś na Wasze problemy - kupcie produkty od TanExpert. Wcześniej Miałam dokładnie taki problem jak Wy - same plamy, smugi i nienaturalny wygląd. Teraz nie muszę się tym przejmować tym bardziej że preparaty tak łatwo się rozprowadzają.
|
|
|||
|
|||
![]() Oooo, też przymierzam się do kupienia ich kosmetyków, ale zastanawiałam się czy w ogóle warto. Teraz już wiem, że tak. A korzystałyście moze z ich opalania natryskowego? Nie ukrywam, że też rozważam taką opcję
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Ja się opalałam tutaj natryskowo i fajnie to wyszło. Efekt naturalny i utrzymuje się coś koło dwóch tygodni. Panie pracujące tutaj też super, więc polecam
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Ja przez internet zamawiam całą masę kosmetyków
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Najlepsze czego możesz użyć, jeśli chcesz się ładnie opalić, to Melanotan https://melanotan.biz/ Wiele koleżanek mi go polecało, aż sama zdecydowałam się go spróbować i teraz moja opalenizna wygląda jakbym była na wakacjach co najmniej miesiąc.
|
|
|||
|
|||
![]() a kupujecie w sieci takie rzeczy? tam i pod względem wyboru i ceny chyba najbardziej się opłaca
|
|
|||
|
|||
![]() Jasne że tak
![]() |
|
|||
|
|||
![]() a powiem ci nawet ze juz duzo dobrego o nim slyszalam wiec najwyzsza pora zamowic
|
![]() |
|
![]() |