![]() |
![]() |
|
Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub | ![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Witam, Tier jest to firma zajmująca się szeroko pojętymi inwestycjami. Czy ktoś z Was siedzi może w temacie? Chciałam skorzystac z uslug firmy, ale nie wiem co o niej myśleć.
|
|
|||
|
|||
![]() Tiera znam i sądze, że warto ich sprawdzić bo cała idea tej firmy polega właśnie na rzetelnym prowadzeniu biznes. Odłączyli się oni od innej firmy, której polityka im sie nie podobała.
|
|
|||
|
|||
![]() No wlasnie tak czytałam, że sporo osób zarzuca im współprace z firmą Gent. Wiesz może czemu tak sie dzieje? Czemu ludzie myślą, że to jest to samo?
|
|
|||
|
|||
![]() Tzn ja ostatnio czytałam artykuł o nich w pulsie biznesu i podobno chodzi o to, że prezez z Tiera pracował w Gencie. Nie sądzę, że warto się tym sugerować. To są stare dzieje.
|
|
||||
|
||||
![]() Dzięki za rozwinięcie wątku.
|
|
|||
|
|||
![]() Ok, dzięki wielkie, sprawdziłam sobie ten artykuł. Znalazłam nawet webinaria z Tiera, polecam sprawdzić.
|
|
|||
|
|||
![]() Poszukując towarzystwa funduszy inwestycyjnych,warto stawiać na sprawdzone i cenione od wielu lat towarzystwo,a takim bez wątpienia jest Generali Investments.Dzięki nim dowiemy się jak wygląda bezpieczne oszczędzanie w co inwestować by nie tracić i odnieść sukces w tym obszarze.
|
|
|||
|
|||
![]() Możesz sobie też sprawdzić w necie telewizje biznes 24 romana mlodkowskiego, tam też pojawia sie tier i mozna posłuchać ciekawych rozmów z ekspertami od nieruchomości. Myslę, że potrafią oni dobrze oszacowac ryzyko z tego co widzę.
|
![]() |
|
![]() |