kobiety.net.pl   
Strona główna   Dom   Kariera   Rodzina   Styl   Zdrowie   Związki   Życie   Klub  

Wróć   Klub > ŻYCIE > Ogólny
Nazwa użytkownika
Hasło
Zarejestruj się FAQ Blogi Galerie Użytkownicy Kalendarz Szukaj Dzisiejsze Posty Oznacz Fora Jako Przeczytane

Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten wątek Wygląd
Stary 30-03-2021, 15:25
MalaMi1 MalaMi1 is offline
Senior Member

Domyślnie zaproszenia

Hej! Szukam ciekawe koperty kolorowe na zaproszenia na chrzciny. Polecacie jakies fajne sklepy online? Dzieki!
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 03-09-2021, 21:02
Witkowa Witkowa is offline
Senior Member

Domyślnie

Jeśli komuś z Was byłoby potrzebne zaproszenie na 50 urodziny, to polecam zajrzeć do sklepu internetowego Happenings.pl. Mają tam naprawdę bardzo szeroki wybór takich karnetów, więc na pewno coś dla siebie znajdziecie Ceny przy tym nie są wygórowane, więc warto
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 08-11-2021, 21:14
comon's Avatar
comon comon is offline
Senior Member

Domyślnie

Z chrzcinami to akurat problemu z wyborem nie miałam, kupiłam po prostu w księgarni. Ale jeśli chodzi o zaproszenia ślubne to już zupełnie inna para kaloszy. Nie mogę się zdecydować na jeden wzór, bo podoba mi się ich zdecydowanie więcej. Ratunku
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 17-05-2022, 05:37
boguska boguska is offline
Senior Member

Domyślnie

Piękne zaproszenia ślubne znajdziesz tutaj https://artma-zaproszenia.pl/kategor...ne-rustykalne/ Mi bardzo podobają się zaproszenia w stylu rustykalnym. Cały nasz ślub i wesele będą w tym klimacie.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 04-07-2022, 15:53
andromeda23 andromeda23 is offline
Senior Member

Domyślnie

Faktycznie samych zaproszeń jest całkiem sporo i myślę, że my sami również powinniśmy mieć jakąś wiedzę na ich temat pod kątem technicznym. Udało mi się niedawno nawet natrafić na świetny wpis https://blog.chroma.pl/wszystko-co-m...en-skladanych/ gdzie fajnie opisano to co warto wiedzieć o zaproszeniach składanych.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 10-03-2023, 16:03
chacman14 chacman14 is offline
Senior Member

Domyślnie

Jeśli szukasz zaproszenia na chrzciny to polecam te: zaproszenia na chrzest święty
Mają piękny design, dobrą jakość papieru i przede wszystkim dobra cena. Sama korzystałam z ich usług i jestem zadowolona.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 02-04-2023, 18:02
Majka33 Majka33 is offline
Senior Member

Domyślnie

Moim zdaniem tutaj warto podejść do tematu w sposób odpowiedzialny. Jeśli chodzi o kwestie związane z planowanym ślubem, to przecież możecie bez większego problemu znaleźć inspiracje w internecie. Ja na stronie https://www.asta24.pl/2020/08/25/zap...sze-propozycje czytałem więcej na temat zaproszeń ślubnych. Co myślcie o takim wyborze?
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 29-01-2025, 14:48
Uninterestediiy Mężczyzna Uninterestediiy is offline
Junior Member

Domyślnie

Siema! Organizacja wesela? Sprawdźcie naklejki na wódkę weselną, które można znaleźć tutaj: https://artma-zaproszenia.pl/kategor...ejki-na-wodke/ Idealne, by dodać osobisty akcent do weselnych toastów. Każda naklejka jest starannie zaprojektowana, aby dodać elegancji i osobistego charakteru Waszym ślubnym butelkom.
Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten wątek
Przeszukaj ten wątek:

Zaawansowane wyszukiwanie
Wygląd

Zasady pisania postów